Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 Basketbol D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Bu adamlar do?ru d?zg?n s?re almad?lar bile onlar? saymaya gerek bile yok bu arada Hersek 26 Ermi? 29 ya??nda
-
Kartal'?n ?zerine biraz e?ilsek hem biz hem Milli tak?m uzun y?llar faydalanabilece?i bir play maker bulmu? olur. Ge?en sezon pek ?ans bulamad? umar?m bu sezon ald??? dakikalar artar.
Bir yorum yaz:
-
?spanya favori belki; ama bu S?rbistan bir s?rpriz yap?p finale kalabilir
Bir yorum yaz:
-
Komik bir ?ey g?remiyorum ben ortada! Gen? kadro derken Furkan Aldemir, Cedi Osman gibi isimleri; yeni derken de Bar?? Hersek, Bar?? Ermi? gibi isimleri kast ettim. Bu da tak?m?n yar?s? ediyor neredeyse. Neyse...
En son düzenleyen Mehmet Erhan; 10-09-2014, 22:07.
Bir yorum yaz:
-
Hidayet T?rko?lu'nu kadroda g?rmeyince insan tak?m?n gen?le?ti?ini d???n?yor ister istemezAslı Abdullah Gorkem Candan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNeresi genc ve yeni kadro bunlar?nAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gen? ve yeni kadroyla buralara gelmek de ba?ar?d?r bence. Litvanya da sa?lam tak?m sonu?ta. Yine de iyi m?cadele etti basketbolcular?m?z, te?ekk?rler hepsine.

Bir yorum yaz:
-
hahahahah gen? ve yeni kadroAslı Abdullah Gorkem Candan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNeresi genc ve yeni kadro bunlar?nAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gen? ve yeni kadroyla buralara gelmek de ba?ar?d?r bence. Litvanya da sa?lam tak?m sonu?ta. Yine de iyi m?cadele etti basketbolcular?m?z, te?ekk?rler hepsine.
Bir yorum yaz:
-
Neresi genc ve yeni kadro bunlar?nAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gen? ve yeni kadroyla buralara gelmek de ba?ar?d?r bence. Litvanya da sa?lam tak?m sonu?ta. Yine de iyi m?cadele etti basketbolcular?m?z, te?ekk?rler hepsine.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterklansman ma?lar? olmayacak m? bu turnuvada.5.'lik 6.'l?k , 7.'lik 8.'lik felan ?
Bu turnuvada yok abi.
Bir yorum yaz:
-
klansman ma?lar? olmayacak m? bu turnuvada.5.'lik 6.'l?k , 7.'lik 8.'lik felan ?
Bir yorum yaz:
-
?u sel?uk emre futbol milli tak?m?nda neyse ender, cenk falan da basket de ?yle. cidden takt?m kafay? adamlara. bala bi tane ??l?k atarlarsa atarlar. y?llard?r ender topu 7 saniyede kar?? sahaya ge?irir. y?llard?r cenk dip ?izgiye g?m?l?r bo? ??l?k bekler.
serkan erdo?an'dan ba?ka ?ut?r guard yeti?medi memlekette yaa. bir tak?m?n lideri oyun kurucudur. ma??n en ba??ndan en sonuna ne olaca??na o karar verir. yani ben olsam memet ya?mur u al?r?m yine kendi ba??na top getirip insiyatifle ??l?k atan bir oyuncu.
litvanyay? i?erde durduracaz diye ??l?klere ?ok izin verdik malesef. ayn? bo? ??l?kleri b?z atamay?nca da sonu? bu oldu. hakk?m?z da buydu bu turnuvada.
Bir yorum yaz:
-
slovenya*abd ma??n? ka??rd?m beyler izleyebilice?im bir site falan bilen var m? ??yle kalite yay?n geri saran falan
Bir yorum yaz:
-
Bu gen? ve yeni kadroyla buralara gelmek de ba?ar?d?r bence. Litvanya da sa?lam tak?m sonu?ta. Yine de iyi m?cadele etti basketbolcular?m?z, te?ekk?rler hepsine.
Bir yorum yaz:
-
Adamlar ekol arkada?. Kadrolar? belkide tarihlerinin en dar kadrosu; ama 19/10 ile 30 say?. Hi? ??phesiz d?nyanin (ABD kategori d???) en yetenekli d?? at?c?lar?na sahip basketbol ?lkesi Litvanya.
Bir yorum yaz:
-
Karsimiza cikan ilk denk takimda havlu attik malesef , bircok kisinin aksine aman aman basarili da bulmuyorum
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: