Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2014 Basketbol D?nya Kupas?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Tolga Akg?n?l
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Komik bir ?ey g?remiyorum ben ortada! Gen? kadro derken Furkan Aldemir, Cedi Osman gibi isimleri; yeni derken de Bar?? Hersek, Bar?? Ermi? gibi isimleri kast ettim. Bu da tak?m?n yar?s? ediyor neredeyse. Neyse...
    Bu adamlar do?ru d?zg?n s?re almad?lar bile onlar? saymaya gerek bile yok bu arada Hersek 26 Ermi? 29 ya??nda

Bir yorum yaz:

• Ekrem Bozbey
    yanıtladı
    Kartal'?n ?zerine biraz e?ilsek hem biz hem Milli tak?m uzun y?llar faydalanabilece?i bir play maker bulmu? olur. Ge?en sezon pek ?ans bulamad? umar?m bu sezon ald??? dakikalar artar.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    ?spanya favori belki; ama bu S?rbistan bir s?rpriz yap?p finale kalabilir

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı
    Komik bir ?ey g?remiyorum ben ortada! Gen? kadro derken Furkan Aldemir, Cedi Osman gibi isimleri; yeni derken de Bar?? Hersek, Bar?? Ermi? gibi isimleri kast ettim. Bu da tak?m?n yar?s? ediyor neredeyse. Neyse...
    En son düzenleyen Mehmet Erhan; 10-09-2014, 21:07.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Aslı Abdullah Gorkem Candan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu gen? ve yeni kadroyla buralara gelmek de ba?ar?d?r bence. Litvanya da sa?lam tak?m sonu?ta. Yine de iyi m?cadele etti basketbolcular?m?z, te?ekk?rler hepsine.
    Neresi genc ve yeni kadro bunlar?n
    Hidayet T?rko?lu'nu kadroda g?rmeyince insan tak?m?n gen?le?ti?ini d???n?yor ister istemez

Bir yorum yaz:

• Tolga Akg?n?l
    yanıtladı
    Aslı Abdullah Gorkem Candan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu gen? ve yeni kadroyla buralara gelmek de ba?ar?d?r bence. Litvanya da sa?lam tak?m sonu?ta. Yine de iyi m?cadele etti basketbolcular?m?z, te?ekk?rler hepsine.
    hahahahah gen? ve yeni kadro

Bir yorum yaz:

• Abdullah Gorkem Candan
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    klansman ma?lar? olmayacak m? bu turnuvada.5.'lik 6.'l?k , 7.'lik 8.'lik felan ?

Bu turnuvada yok abi.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    klansman ma?lar? olmayacak m? bu turnuvada.5.'lik 6.'l?k , 7.'lik 8.'lik felan ?

Bir yorum yaz:

• Bilal Gulsen
    yanıtladı
    ?u sel?uk emre futbol milli tak?m?nda neyse ender, cenk falan da basket de ?yle. cidden takt?m kafay? adamlara. bala bi tane ??l?k atarlarsa atarlar. y?llard?r ender topu 7 saniyede kar?? sahaya ge?irir. y?llard?r cenk dip ?izgiye g?m?l?r bo? ??l?k bekler.

serkan erdo?an'dan ba?ka ?ut?r guard yeti?medi memlekette yaa. bir tak?m?n lideri oyun kurucudur. ma??n en ba??ndan en sonuna ne olaca??na o karar verir. yani ben olsam memet ya?mur u al?r?m yine kendi ba??na top getirip insiyatifle ??l?k atan bir oyuncu.

litvanyay? i?erde durduracaz diye ??l?klere ?ok izin verdik malesef. ayn? bo? ??l?kleri b?z atamay?nca da sonu? bu oldu. hakk?m?z da buydu bu turnuvada.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Emir Can
    yanıtladı
    slovenya*abd ma??n? ka??rd?m beyler izleyebilice?im bir site falan bilen var m? ??yle kalite yay?n geri saran falan

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    Bu kura k?smetiyle en az yar? final yapmal?yd?k

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Adamlar ekol arkada?. Kadrolar? belkide tarihlerinin en dar kadrosu; ama 19/10 ile 30 say?. Hi? ??phesiz d?nyanin (ABD kategori d???) en yetenekli d?? at?c?lar?na sahip basketbol ?lkesi Litvanya.

Bir yorum yaz:

• Abdullah Gorkem Candan
    yanıtladı
    Karsimiza cikan ilk denk takimda havlu attik malesef , bircok kisinin aksine aman aman basarili da bulmuyorum

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X