Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 Basketbol D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
ABD'nin her ma?? gibi tek y?nl? bir ma?.
Tek fark? bu ma?tan sonra kupa verecekler.
Bir yorum yaz:
-
ben hayatimda boyle tecavuz gormedim team usa boru degil
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Son ?eyrek 15 say?dan az kals?n geri geliyordu Fransa ??lg?n gibi 3'l?k att? Batum ?nderli?inde. Ama Bogdanovic izin vermedi. Bu ?ocu?u ?lker uzun s?re elinde tutamaz.
Bir yorum yaz:
-
Fransa ge? a??ld?, ???nc? ?eyrekte biraz k?p?rdansalard? finale ??karlard?, Batum'un emeklerine yaz?k oldu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim final favorilerim ABD-Fransa. S?rplar da 3. olur ve madalyaya uzan?r.Bu durumda roller de?i?ti, Fransa 3. olur.
Bir yorum yaz:
-
?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
Belki ABD'yi yenemez; ama kan kusturur bu S?rbistan finalde.
Bir yorum yaz:
-
Fransa ABD finali atletizm m?sabakas? gibi olur muhtemelen, ?? bacakl?lar?n m?cadelesi
Bir yorum yaz:
-
Benim final favorilerim ABD-Fransa. S?rplar da 3. olur ve madalyaya uzan?r.
Bir yorum yaz:
-
Fransa eze eze hak ederek kazand?, helal olsun
Ben s?rprizi S?rbistan'dan bekliyordum; ama Fransa yan?ltt?.
Bir yorum yaz:
-
Ma? harika bu arada fransa kazanmay? cok haketti umar?m al?rlar su m?z?kc? ispanyollar kars?s?nda ger?i hakemler tarafl? olmasa su anki fark?n en az 2 kat? olmustu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKomik bir ?ey g?remiyorum ben ortada! Gen? kadro derken Furkan Aldemir, Cedi Osman gibi isimleri; yeni derken de Bar?? Hersek, Bar?? Ermi? gibi isimleri kast ettim. Bu da tak?m?n yar?s? ediyor neredeyse. Neyse...
Bir yorum yaz:
-
?spanya 28-35 Fransa ilk yar? sonucu
Fransa ?ok iyi oynuyor. ?zellikle savunmada tek hata yapmad?lar ilk yar?da.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: