Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Arsenal - Manchester City | S?per Kupa Ma??

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yaya toure ve dzeko yu cikartacaksan silva yi oyuna almanin anlami nedir ya, bu italyanlardan hakketten td olmaz.
    Tourenin yerine aldigi c?mez zuculini giroud nun ruzgarindan savruldu adamda cakti golu.
    Pellegrini ?ilili

Yorum Yap

Bu ma?ta oyuncu degisiklik s?n?r? yokmu Mackolikde su an Arsenal 4 tane yapm?s gozukuyor

Yorum Yap

City ?u futbolla bizle oynasa yeneriz her t?rl?.

Adamlara bak orta a?madan bi haber de?iller , abuk subuk ?utlar , hele 1 tane rova?ata denemesi var ki ke?fedilmemi? gezegen buldu.

Tek tesellim ?uan City'nin berbat oynamas?.

Yorum Yap

Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          Yaya toure ve dzeko yu cikartacaksan silva yi oyuna almanin anlami nedir ya, bu italyanlardan hakketten td olmaz.
          Tourenin yerine aldigi c?mez zuculini giroud nun ruzgarindan savruldu adamda cakti golu.
          Pellegrini ?ilili
          Kendisi ?ili dogumlu evet, ailesi italyan, ?iliye g?c etmisler. Italyan soyundan yani

Yorum Yap

Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            Pellegrini ?ilili

Kendisi ?ili dogumlu evet, ailesi italyan, ?iliye g?c etmisler. Italyan soyundan yani
            ??kt? bir tanesi italyan diyen oldu, ?ok afedersiniz ?ilili diyen oldu hesab?

Yorum Yap

City'yi 3-0 yendiler, ?imdi hafif bir t?rsma gelmedi de?il. Ma?? izleyemedim, in?allah City rezil bir top oynam??t?r da ?yle ??km??t?r bu skor ortaya.

Yorum Yap

Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                City'yi 3-0 yendiler, ?imdi hafif bir t?rsma gelmedi de?il. Ma?? izleyemedim, in?allah City rezil bir top oynam??t?r da ?yle ??km??t?r bu skor ortaya.
                ?ahsen ben City , City olal? b?yle berbat bir futbol oynad???n? g?rmedim.

?te yandan Arsenal harika oynad?. Rakibimiz City mi Arsenal m? olacak diye sorsalar Arsenal'i se?erdim.

Ama bu ?ekilde oynayacak bir m.city ye handikap bile raz?y?m.

Yorum Yap

Y?llard?r kupa alamayan, do?ru d?zg?n transfer yapmayan Arsenal! Bizle e?le?ecek ya arka arkaya iki kupa kald?rd? ve olmad?k transferler yap?yor! Afedersiniz ama kura k?smetimize sokay?m!

Yorum Yap

Arsenal'i abartmayal?m.
                    Gazl? girer sonra s?nerler.
                    S?nd?rmeyi bileceksin.
                    Eldeki kadro ba?kas?nda olsa u?urur o ayr?.

Yorum Yap

http://www.trtspor.com.tr/videolar/a...ozet-5509.html
                      ?zet burada var

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                      X