Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Ersun Yanal istifa etti.

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    emenikenin bu resmi ne alaka?
    "Ersun gitti viskimi yudumluyorum bro" modu
    iyide abi aralarinda birseymi varmis ki paso oynatiyordu
    ?? y?z?n? bilemeyiz art?k.

Yorum Yap

emenikenin bu resmi ne alaka?
      "Ersun gitti viskimi yudumluyorum bro" modu
      iyide abi aralarinda birseymi varmis ki paso oynatiyordu
      ?? y?z?n? bilemeyiz art?k.
      Ersun Yanal iki sezon ba??nda da Emenikeye takm?st? yetersiz ?ok ?al??mas? laz?m be?enmedim diye.

GT-I8190 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

?yi iyi bu fenerliler kendi pisliklerinde bo?ulacaklar in?allah. Di?er janjanspor'un da paras? bitecek yak?nda devletin stad?ndan gelen s?cak paralar nereye kadar kurtaracak sizi, ?ampiyonlar ligine sokmasayd?k ?unlar? ?ok iyi olacakt?.

Yorum Yap

Dizi izlicektim kola ?ekirdek ald?m.
          Oturdum antuyu okuyorum

Yorum Yap

Ersun'un cikan ses kaydi herseyi ortaya koymus... Adami bezdirmisler artik futboldan... antu yoneticileride arka 5'liyi kabul etmis...

Yorum Yap

Bak benden istedi?iniz bir ?ey varsa, bak ben her ?eyi bir tarafa b?rakt?m.
              ?ok da fifi de?il yani

BETER OLUN LAAAAAAAAAAAAAAAN

Yorum Yap

emenike yav?a?? da adam olmu? ya valla i?imiz k?t?.

Yorum Yap

De Marke @demarkesports ? 22 dk.

Aziz Y?ld?r?m: "Kuyt yan?ma geldi. Hocan?n gitti?ini duyunca 'iyi etmi?sin ba?kan' dedi."

Yorum Yap

ersun yanalin hakli oldugunu herkes biliyor...
                    ses kaydiymis...bu kayiti yapcak kisiler emre,volkan,bekir,selcuk..bu isimlerin disina cikmaz...
                    aziz yildirimda kendine gelecek tepkileri bu sekilde baska yere kanalize ediyor....yaaa aziz ALLAH askina kuyt kimde senin yanina gelip iyi yaptin baskan diyor....maasli elemanin ya..sirket y?netiyordun hani sen....bakin bakin ben hakliyim g?rd?n?zm? der gibi g?rselsiz ikinci samet vakasi bu ya...
                    aziz diyorki...ben futbolcularin ?zel yasantisina karismam sahaya yansimadigi s?rece....ersuna neden karisiyorsun resmi olarak sahaya yansiyan birsey yok...tabii sizin hicbirsey sahaya yansimaz!!!
                    fb artik monarsi bile degil..hani arap seyhleri yada rus milyarderler takim alir ya kafasina g?re at kosturur....azizde fb yi almis gibi diyecegimde gibi kelimesi fazla oldu...aziz fb yi satin almis...
                    taraftarin cogunda sorgulama mekanizmasi yok...adamda ego var ego...ersun hakkinda s?yledikleri tamamen dogurdugu cocuga isim bulmak icin..yok calistirmiyormusda yok bilmem neymis...
                    en g?zel tarafida fb ye gelecek hocalarin yada azizin almak isteyecegi hocalar bu son olaydan sonra gelmek istemeyeceklerdir...cok g?zel oldu valla...gs yeni hoca yeni ?lke..fb yeni hoca...Ki oyuncular hocanin ?st?nde pozisyon oalrak olmasada manevi olarak..an itibariyle BESIKTASIMIZIN sampiyonlugu hayrli olsun derim ben...

Yorum Yap

?smail Kartal olmu? yeni teknik direkt?rleri.

Yorum Yap

Aziz ntvspor'a fena bi roportaj vermis...Suclu tabiki Ersun...Ancak buna ne fbli, ne Bjkli ne de bir baska taraftar inanir... Ismail eagle hayirli olsun, istedigi gibi kadro cikartir artik Aziz...

Yorum Yap

?smail Kartal kim ki

Yorum Yap

Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            İsmail Kartal olmuş yeni teknik direktörleri.
                            Ya hikaye

Hem cumhurbaşkanı hem başbakanlık yapan insandan sonra

Hem başkan hemde t.d yapan insanımız oldu ..

Çok şükür

Yorum Yap

G?rcan Bilgi? ?yle bir anlat?yor ki Mourinho m?barek.

Yorum Yap

Fenerbah?e Yeni Teknik Direkt?r?n? A??klad?

Fenerbah?e'de, Ersun Yanal'dan bo?alan teknik direkt?rl?k g?revine ?smail Kartal'?n getirildi?i a??kland?.

Fenerbah?e Kul?b?, Ersun Yanal'dan bo?alan futbol tak?m? teknik direkt?rl??? g?revine ?smail Kartal'? getirdi.

Fenerbah?e Futbol A?'den Kamuyu Ayd?nlatma Platformu'na g?nderilen ?zel durum a??klamas?nda, "Bug?n saat 16.00'da, Fenerbah?e ??kr? Saraco?lu Stad? 1907 Trib?n?'nde, yeni teknik direkt?r?m?z ?smail Kartal ile s?zle?me imzalanacakt?r" denildi.

Bu kim ?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X