Bu sene ?ampiyon olamayaca??n? kendi de biliyor. Ge?en sene ?? d?rt ma?? son dakika gol?yle kazand?lar,her zaman kedi kaymak yemez.Terim milli tak?ma gitti gelen hocayla Gs deplasmanda galibiyet y?z? g?remedi,biz ise sakatl?klar, cezal?lar derken son ma?lara oynatacak adam bulamad?k.Hakemler bir iki ma? hari? paso bunlara ?al??t? o bir iki ma??n hakemini de sene sonuna kadar ma?a bile ??kartmad?lar. Oynad?klar? futbol rezalet ?tesiydi orta saha yok defanstan hayvani forvetlere top ?i?ir g?t?r?p ats?nlar. Allah i?in yapt??? tek iyi ?ey kondisyonu sa?lam tutmas?yd?. Orta sahada top yapabilecek o kadar adam varken gidip en kazmalar?n? oynatt?. Salih gibi bir ?ocu?u harcad?. Bu sene biz ge?en seneden daha g??l? olaca??z,Gs Mancini gibi k?t? bir hocadan kurtuldu Ts,Kas?mpa?a ve Sivas ?ok daha g??l?ler. Yani 1 sene kald?m ?ampiyon yapt?m demek i?in gitmi?tir di?er bahaneler faso fiso
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ersun Yanal istifa etti.
??k?ş
X
-
"Bir futbol kul?b? d???n?n, oyunculardan sadece iki isim; Alper Potuk ve Caner Erkin, hocalar?n?n kalmalar?n? isteyecek. ?kinci oyuncunun, Ersun Yanal'?n kalmas?n? istemesi her ?eyin ?zeti asl?nda... Ge?ti?imiz sezon Kuyt'?ndan Emenike'sine, Emenike'sinden Sow'una; hi?bir oyuncu Ersun Yanal ile ileti?im kuramam??t?r. Emenike, "O beni sevmiyor, ben ise ondan nefret ediyorum" diyecek kadar durumu ta??m??t?r. Kimse a?z?n? a??p tek bir kelime etmesin.
Ersun Yanal, ge?en sezon t?m bu ya?ananlara ra?men Emre ve Volkan'?n "Ba?kan sen, son haftalarda gelmeseydin ?ampiyonluk ka?ard?; iyi ki geldin" demesine ra?men Ersun Yanal ile Aziz Y?ld?r?m, 2 y?ll?k s?zle?me imzalad?. Ancak Ersun Yanal, bunun k?ymetini bilemedi.
Ben, Fenerbah?e'yi y?llard?r takip ediyorum; Aziz Y?ld?r?m'? baz? konularda hakl? g?rd?m, baz? konularda ele?tirdim. Bu konuda Aziz Y?ld?r?m'a laf s?yleyen ta? olur. ??nk? Ersun Yanal, ne Fenerbah?e'nin ne taraftar?n?n ne de dostlar?n?n k?ymetini bilmedi. Aziz Y?ld?r?m'? tahrik etti, kendisini kovdurmaya ?al??t?. Ama Aziz Y?ld?r?m faka basmad?. ??nk? Fenerbah?e Futbol Tak?m?'n?n antren?r? olman?n a??rl???n? ta??mak ba?ka bir meziyettir. Buna Ersun Yanal haiz olamad?. Ersun Yanal, art?k ?ununla ?v?n?r; "Fenerbah?e'yi ?ampiyon yapan yerli teknik direkt?rler i?erisinde ???nc?s?y?m" der ve in?allah torunlar?na bunu anlat?r.
Aziz Y?ld?r?m yine ??kt? televizyona; "?zel hayat?ndan dolay? de?il" dedi. ??nk?;
1- Oyuncularla ileti?imi s?f?rd?.
2- ?zel hayat?na dikkat etmedi. (Uyar?lara ra?men)
3- 4. y?ld?z? takacak kuvveti kendinde bulamad?.
??te b?t?n bunlar?n ?zeti budur. Ka?may? ve kendini kovdurmay? se?ti. Satran?tan ?rnek verirsek; Aziz Y?ld?r?m, Yanal'? mat etti.
Bundan sonra ne olur? "En k?t?s?" denir ama bence en iyisi Aziz Y?ld?r?m ve Mahmut Uslu Samand?ra'da vakit ge?irir, ?smail Kartal teknik direkt?r olur ve Fenerbah?e ?ampiyon olur. Bu belki herkes?e en k?t? ihtimal ama bence de?il. ?ok de?erli hocalar?n ismi ge?iyor; Mustafa Denizli, Roberto Carlos gibi... Bu isimler de Fenerbah?e'yi ?ampiyon yapar. ?n?m?zdeki g?nler Aziz Y?ld?r?m'?n ne kadar do?ru bir karar ald???n? herkes g?recektir. Tebrikler Aziz ba?kan..."
(Habert?rk / Feridun Ni?delio?lu)
Azizin fedaileri ba?lam??lar sallamaya. Ulan ?u olay bizde olsa sabahlara kadar yerden yere vururlar. Fenerde ?s'de olunca nas?l bir medyaysa hemen korumaya ge?iliyor. Bir insan para i?in fikrini satar m? ya. Fikrini satan ?erefini de satar diyecem de bunlarda o da yok.
Yorum Yap
-
Aslı Muhammet Akkas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Alt yaz?y? da ihmal etmemi?....
Yorum Yap
-
Aslı Ugur Deniz Yavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Aziz Y?ld?r?m Mahmut usluyu td yaparsa ?a??rmam
GT-I8190 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Ersun'un soyunma odas?ndaki k?f?rl? ses kayd? ??kt?:
https://soundcloud.com/gerceklerorta...-yanal-gercegi
Yorum Yap
Yorum Yap