Fener taraftar? hi? s?ylenmesin, onlar en b?y?k g?nah? Emre gibi birini ba??rlar?na bast?klar?nda ald?lar. Gs deyken ana avret s?v, sana gelince ba?r?na bas...
bunu zaman zaman bizde yap?yoruz malesef bu bizde ders olmal?...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ersun Yanal istifa etti.
??k?ş
X
-
yaln?z resmin alt?nda ne k?f?rler var yaa
koptum 
edit:
yaln?z ?imdi g?rd?m ?rk??l?k yapan yapana ... bu fenerliler tam bir ?erefsiz ve yalaka... i?ine gelince kral , i?ine gelmeyince maymun diyorlar .... ... ....lar
Bir yorum yaz:
-
-
iyide abi aralarinda birseymi varmis ki paso oynatiyorduAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster"Ersun gitti viskimi yudumluyorum bro" moduAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteremenikenin bu resmi ne alaka?.gif)
Bir yorum yaz:
-
"Ersun gitti viskimi yudumluyorum bro" moduAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteremenikenin bu resmi ne alaka?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş
@1907SY88 come to my face and say that.
1:31pm - 11 aug 14
Gel yuzume soyle demis
Bir yorum yaz:
-
yaln?z Emenike cidden tam kahpeymi? arkada?, her i?te bir hay?r vard?r, bize transfer olmad? diye ?z?lm??t?m, Rabbim iki sene sonra da olsa Demba Ba gibi bir m?barekle sevindirdi bizi
Bir yorum yaz:
-
Ahaha yorumlarda ?ok fena. ?ok e?lenece?iz bu sene bunlarla.Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Hahaha, taraftar ile kavga etmeye bile ba?lam??.Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
-
"kat?l?yorum. aziz y?ld?r?m Fenerbah?eli de?ildir? 6s ajan?d?r. dikkat edin aziz y?ld?r?m bu kul?be 1991 y?l?nda futbol ?ube sorumlusu olarak girdi ve o g?nden beri futbolda ya?amad???m?z h?sran kalmad? ve ?st?ne ?stl?k 6s ba?ar?da bizi ge?ti. ?zellikle 90?l? y?llar h?sran y?llar?d?r ve bunda kesinlikle aziz y?ld?r?m?n parma?? vard?r"
?ok fazla Amerikan filmi izlememek laz?m.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: