Aslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Avrupa ?ampiyonas? Elemeleri - EURO 2016
??k?ş
X
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLig Tv: "A Milli Futbol tak?m?m?z?n da yer ald??? Euro2016 heyecan? Lig TV'den yay?nlanacak."
Bir e?lencemiz Futbol, onu da elimizden al?yorlar.
Yorum Yap
-
Aslı Kaan Dikici tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi ligtv bizim oynamad???m?z t?m ma?lar? parayla m? izletecek? Herkesi futboldan so?utuyorlar.
Yorum Yap
-
Ali Sasal kim Lan? Caglar Soyuncu mu?? Altinordu kacinci ligde oynuyor? Sener Ozbayrakli butun sene yedek degil miydi?? Semih Kaya ?? Midemi bulandirdin Fatos. Emre Mor?? Vallahi ismini ilk kez duyuyorum? bu kim lan? Yasin Oztekin bu sene napti GS'de??
Mahmut?? Mahmut kim lan? Nuri Sahin?? A MILLI'de hayati boyunca 0 katki. Mevlut?? Mevlut iyi mi??
Ersan nerde???
Su fatih terimden inanilmaz nefret ediyorum ya.
Yorum Yap
-
Aslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Sasal kim Lan? Caglar Soyuncu mu?? Altinordu kacinci ligde oynuyor? Sener Ozbayrakli butun sene yedek degil miydi?? Semih Kaya ?? Midemi bulandirdin Fatos. Emre Mor?? Vallahi ismini ilk kez duyuyorum? bu kim lan? Yasin Oztekin bu sene napti GS'de??
Mahmut?? Mahmut kim lan? Nuri Sahin?? A MILLI'de hayati boyunca 0 katki. Mevlut?? Mevlut iyi mi??
Ersan nerde???
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Sasal kim Lan? Caglar Soyuncu mu?? Altinordu kacinci ligde oynuyor? Sener Ozbayrakli butun sene yedek degil miydi?? Semih Kaya ?? Midemi bulandirdin Fatos. Emre Mor?? Vallahi ismini ilk kez duyuyorum? bu kim lan? Yasin Oztekin bu sene napti GS'de??
Ersan nerde???
Yer siyah,g?k beyaz!
E?er 31 may?sta Semih tak?mda kalacaksa onun yerine Ersan ?a??r?labilirdi o kadar.
Ayr?ca bizdende Ismail var yani kadroda..
Bende sevmiyorum Terim'i ama ?okta fazla abart?yoruz.
Yorum Yap
Yorum Yap