Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Turkish Airlines Euroleague

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

??ld?racam ya. Niye b?t?n sevdi?im tak?mlar son anda kaybediyor lan. Hem de ma??n en iyisi Khryapa.
    Cska vs Liverpool
    Khryapa vs Gerrard. ..

Yorum Yap

CSKA'n?n ki art?k ?ans?zl?k de?il, 15 say?dan bu ?ekilde amat?r tak?m ma? vermez

Yorum Yap

cska gibi bo? bele? tak?mlara a lisans verilmemesi laz?m.

Yorum Yap

Bu Teodosic CSKA'da kalmaya devam etti?i s?rece ayn? kaderi ya?amaya devam edecekler. Son be? dakikada Rice, Teodosic ?zerinden istedi?ini yapt?. Her?eye ra?men Khryapa'n?n son anda elinden ka??rd??? top ma??n kaderi oldu.

Yorum Yap

R.Madrid-Barcelona ma??ndan ?nce yap?lan sayg? duru?u s?ras?nda slogan atmaya ?al??an birka? T?rk seyirciyi di?er seyirciler hemen susturdular.

Yorum Yap

Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              R.Madrid-Barcelona ma??ndan ?nce yap?lan sayg? duru?u s?ras?nda slogan atmaya ?al??an birka? T?rk seyirciyi di?er seyirciler hemen susturdular.
              Ma?? izlemedim de bunun asl? var m? yaa..zaytung haberi gibi geldi bana..

Yorum Yap

Ma?? Real Madrid 100-62 kazan?p finale y?kselmi?. Skora, farka bak! Real Madrid, b?rakmaz bu kupay? bence. ?ok formdalar bu sene.

Yorum Yap

Aslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                  do?ru. her yer taksim her yer direni? diye ba??rd?. ispanyollar ne dedi?ini anlamad???ndan haliyle susturdu.

Yorum Yap

Aslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    ?a?da?'?n da dedi?i gibi Gezi sloganlar? atmaya kalk??an T?rk seyircileri hemen susturdular. Ma?? BEIN13 kanal?ndan izledim. Yorumcular bu durumu -T?rkler ?ok duygusal ve ate?li, bu her zaman olabilecek bir durum, anlamak laz?m, ?eklinde yorumlad?lar.

Yorum Yap

Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      Bu Teodosic CSKA'da kalmaya devam etti?i s?rece ayn? kaderi ya?amaya devam edecekler. Son be? dakikada Rice, Teodosic ?zerinden istedi?ini yapt?. Her?eye ra?men Khryapa'n?n son anda elinden ka??rd??? top ma??n kaderi oldu.
                      teodosic gibi ?mr?n? kaybetmeye adam?? bir insan seneye kendi gibi ayn? kaderi payla?an anadolu efes formas?n? giyecek b?y?k bir ihtimalle
                      cska belki eski g?nlerine d?ner o gidince

Yorum Yap

Real Madrid ?o?altm?? resmen Barcelona'y? 100-62 nedir lan

Yorum Yap

Final ?ok g?zel oluyor. Maccabi'nin pes etmeye hi? niyeti yok.

Yorum Yap

EL finali harbiden s?per oluyor, bunlar basketciyse acaba burdakiler ne diye soruyorum kendime

Yorum Yap

3.07 kald? durum 67-67.

Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              EL finali harbiden s?per oluyor, bunlar basketciyse acaba burdakiler ne diye soruyorum kendime
                              Bo?ver hi? sorma. Sadece keyfini ??kart .

Yorum Yap

G?zel ma? oluyor.Maccabi seyircisi iyi.Son 3 dakika 67-67.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X