NBA 2014-2015 sezonu ma?lar?n? bu ba?l?ktan takip edelim.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeBron, Cleveland'a d?nm??...
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGasol ====> Chicago Rose %100'e yak?n d?nebilirse uzun y?llar sonra bir final gelebilir.
Lebron'un evine d?nmesine sevindim.
Yorum Yap
-
Aslı Cetin Karademiroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRose %100, Gasol'da 10 y?l ?nceki performans?na d?nse bile ?ok zor final
Lebron'un evine d?nmesine sevindim.
Ben Tom Thibodeau'ya g?veniyorum ya. Rose eskisi gibi olsun, pota alt? olduk?a etkili oldu Gasol ile. Boozer'? takasta alacak bir eneyi bulup yerine rose'a yard?mc? bir skorer al?nabilirse, indiana'ya rakip olabilir bence bulls.
Lebron 4 y?l ?nce ka?arak bir Kobe olma ?ans?n? kaybetti. Fakat d?nmesine ben de ?ok sevindim. Miamide kaybetmesini ne kadar istiyorsam Clevelandta kazanmas?n? o kadar istiyorum. ?ok ?nemli par?alar hali haz?rda mevcut tak?mda. Yeni ?aylaklar? potansiyelini yans?t?rsa 2 seneye do?u zirvesine ??karlar yine.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLebron James fan? olarak bu sene Cavs ma?lar? ka?maz art?k irving-lebron-love harika dinamik bir big three olu?tu
Yorum Yap
Yorum Yap