6 ma? 18 gol dile kolay
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Onur.Aksu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?khan T?re arena'da heralde ma?? izliyor. Ne i?in var orada ya..
Podolski'nin kankasi
Yorum Yap
-
Yav niye Liverpool gelsin.Aslı G?rkem Erkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben liverpool ma??n? izliyorum ?u anda size g?n?l rahatl???yla s?yleyebilirim ki ke?ke liverpool gelseAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizdeki kura sansi varken bir sonraki turda kesin Liverpool gelir..gif)
Gelecekse yar? finalde falan gelsin.
CL'den hi? bi tak?m gelmesin, ?u kura ?ans? bide bize g?ls?n.
Yorum Yap
-
Biz bu gruptan ??kar?z derken ?ok h?rsl?yd? kendisi .Arsenal'i g?rd?k rahat yeneriz falan diyorduAslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcan mal? giriyor, nedense surat?mda pis bir s?r?tma belirdi
Yorum Yap
-
Bende ?uan liverpool macini izliyom, insallah sonraki turda bize cikarlarda intikami aliriz. Zira cok kotuler.Aslı G?rkem Erkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben liverpool ma??n? izliyorum ?u anda size g?n?l rahatl???yla s?yleyebilirim ki ke?ke liverpool gelseAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizdeki kura sansi varken bir sonraki turda kesin Liverpool gelir..gif)
Gerard olmasa hicler, yaziyodum gol atti lavuk.
Yorum Yap
-
Yar? Final'de hi? gelmesim ya F?NAL'e bekliyoruz liverpool'u ?ylesi daha zevkli olurAslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYav niye Liverpool gelsin.Aslı G?rkem Erkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben liverpool ma??n? izliyorum ?u anda size g?n?l rahatl???yla s?yleyebilirim ki ke?ke liverpool gelseAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizdeki kura sansi varken bir sonraki turda kesin Liverpool gelir..gif)
Yorum Yap
-
Sonuna ...... ye galatasaray .dAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKalplerde yildiz g?n?llerde ay nedir ya
insan bagirirken utanir 
Yorum Yap
-
Fantaziye gerek yok. Normal bir tak?m gelsin rahat rahat ge?elim.Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYav niye Liverpool gelsin.Aslı G?rkem Erkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben liverpool ma??n? izliyorum ?u anda size g?n?l rahatl???yla s?yleyebilirim ki ke?ke liverpool gelseAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizdeki kura sansi varken bir sonraki turda kesin Liverpool gelir..gif)
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap