O Liverpool 3. olacak bizle e?le?ecek arkada?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Babalar?n? istiyorlar onlar. Sabote ettikleri kesin.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHollandali spiker galatasarayli futbolcular ve ozellikle kaptan selcuk takimi ve hocayi yalniz birakiyor dedi..
ya paralarini alamiyorlar yada prandelliyi sabote ediyorlar
Yorum Yap
-
en g?zeli ma? sonuna kadar ba?l??a girmemekAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok k?t? oluyorum abi ya zevk alamad?m yeminle.Aslı Bora ?zdil tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa spoiler vermesenize bende hala 1-0.gif)
kas?mpa?a ma??nda gol olduktan sonra ?st?ne iki sayfa ge?ti ama hala goll yazanlar vard? 

Yorum Yap
-
Ben de Chelsea ma??n? hat?rl?yorum son saniyede 3. oldukAslı Mustafa Caner Akbay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim hat?rlad???m bir Porto ma?? vard?.Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz hi? ?L'de son ma?a iddas?z ??kt?k m?? Cidden soruyorum.gif)
Ya grupta ??kacakt?k ya da 4. olacakt?k.
3. olma ihtimalimiz yoktu
Bir de PSG ile oynad???m?z y?l vard? ama o ma?ta bir iddam?z var m?yd? hat?rlam?yorum, bunlar resmen son ma?? gazozuna oynayacak
Yorum Yap
-
Sabote ediyorlar ?ok belli. Hamit kendini att?rmak i?in u?ra?t? resmen yapamad? Sel?uk yapt? en sonunda. En agresif adamlar? Melo'ydu o bile toplara aya??n? uzatm?yor. Top kay?plar?na bak?yorsun m?cadeleye bak?yorsun sokaktan adam toplasan bu kadar ruhsuz olamaz. Hocay? g?ndermeye ?al???yorlar.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHollandali spiker galatasarayli futbolcular ve ozellikle kaptan selcuk takimi ve hocayi yalniz birakiyor dedi..
ya paralarini alamiyorlar yada prandelliyi sabote ediyorlar
Yorum Yap
Yorum Yap