Gecenin sonunda ka? gol oldu sayamad?m, resmen gol ya?muruydu; ama o kadar gollerin, farkl? galibiyetlerin i?inde 8-9 gol atan olmad? yine. Lan Shakhtar, 1 gol daha atamad?n?z ya!
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bu rekor kirilacaksa kendimiz kiralim amk. Saktar 7 tane salliyor. Onlardan eksigimiz olmamali. Girecen SL'ye 4. pota'dan gireni tokatliyacan.
Shaktar'?n y?llardan beridir s?ren bir planlamas? var abi. Bizim var m??
Bizde bisey yok onu bende biliyorum Ama her SL gununde farka giden macta 9 olmasini bekliyoruz ve olmuyor. Bence fazla da abartiliyor. Roma'ya bakin adamlar Man Utd ve Bayern'e karsi 7-1 yenildiler. Onlara bisey diyen varmi?
esta?firullah ya ne k?zmas? sadece konu?ma d?nen bir ka? konuya ortadan dald?m ama biraz yukar? ta??yal?m herkes bi tivit atsa u?ururuz zaten tivit?rda ?ok pasif kampanya canland?rmak laz?m inceden
Mesajı göster
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Bu rekor kirilacaksa kendimiz kiralim amk. Saktar 7 tane salliyor. Onlardan eksigimiz olmamali. Girecen SL'ye 4. pota'dan gireni tokatliyacan.
Shaktar'?n y?llardan beridir s?ren bir planlamas? var abi. Bizim var m??
Bizde bisey yok onu bende biliyorum Ama her SL gununde farka giden macta 9 olmasini bekliyoruz ve olmuyor. Bence fazla da abartiliyor. Roma'ya bakin adamlar Man Utd ve Bayern'e karsi 7-1 yenildiler. Onlara bisey diyen varmi?
Bizimkisi rekor yenilgi ve buras? T?rkiye. Her zaman alttan alttan bunu vurmaya ?al???yorlar. Adamlarda ?yle bir ?ey g?rmedim. Arsenal 8-2 yenilmi?ti, kim hat?rl?yor? Hat?rlat?yor? Onlarda yok ama bizde bu lanet olas? medya var. Hepsini es ge?tim abi, bizim b?yle tokatlamam?z i?in en az bi 3-4 y?l laz?m. Malum daha ba?kanl??a gelir gelmez "?ampiyonlar ligini kazanmak istiyorum" diyen ?topik hayallerle dolu bir ba?kan?m?z var.
Shaktar istese bug?n ilk yar? 6-0 bitmi? ma?? 10-0 bile yapabilirdi ama Lucescu, Benitez gibi yav?ak bir adam de?il. Ben ?n elemede Arsenal yerine Napoli ??ks?n diye ?ok istemi?tim ama k?smet olmad?, Bilbao vurdu Benitez adisinin k???na tekmeyi.
7 y?ld?r her grup a?amas?n? dikkatle izliyorum ama ulan bi silemediler en tepeden ad?m?z? ya.
Adam tek devrede 5-6 at?yor ikinci yar? 7'de b?rak?yor. bize gelen 2-0 biten ilk yar?dan sonra 6 daha sall?yor. ?ok trajik bir ma?t? 100 y?lda bir olacak ma?t? ve o g?nde olaca?? tuttu sa?l?k olsun.
Yorum Yap