?u ma?lardan biri en az 8 farkla bitsin de ?u i?ren? rekordan kurtulal?m art?k!!!
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkadas cincona iki senedir bir Bayern cikmadi yav...
Burda 2-0
Helmer ve janker. Gittiydim ben maca. Ayn? golu att?lard?. Fotokopi gibi. Ki bizi sah?m?zda yenmek zordu. G?le oynaya bambamlam??lard?.
Bide ma?tan ?nce bask? falan sokmuyor bu bayerne. B?seyler var bu adamlarda
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Yorum Yap
-
Aslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkadas cincona iki senedir bir Bayern cikmadi yav...
Yorum Yap
-
Aslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Biliyorsun sampiyonlar ligine her katildigimizda, grup maclarinda bir Avrupa devini devirmisligimiz var, siradaki Bayern
Burda 2-0
Helmer ve janker. Gittiydim ben maca. Ayn? golu att?lard?. Fotokopi gibi. Ki bizi sah?m?zda yenmek zordu. G?le oynaya bambamlam??lard?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkadas cincona iki senedir bir Bayern cikmadi yav...
Burda 2-0
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Biliyorsun sampiyonlar ligine her katildigimizda, grup maclarinda bir Avrupa devini devirmisligimiz var, siradaki Bayern
Burda 2-0
Yorum Yap
Yorum Yap