ibrahimovic 1 ma? ceza ald? ve nou camptaki 2. ma?ta oynayacak. keyifli ma? olacak.
city den sonra di?er araplara da futbol resitali sunabilir messi.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBarca,Bayern ve Juve eler. Atletico-Real ma?? ortada sonu?ta Atletico iki senedir s?rekli tokatl?yor Real Madrid'i
Bir yorum yaz:
-
Barca,Bayern ve Juve eler. Atletico-Real ma?? ortada sonu?ta Atletico iki senedir s?rekli tokatl?yor Real Madrid'i
Bir yorum yaz:
-
?eyrek final e?le?meleri ;
Paris Saint-Germain (Fransa) - Barcelona (?spanya)
Atletico Madrid (?spanya) - Real Madrid (?spanya)
Porto (Portekiz) - Bayern M?nih (Almanya)
Juventus (?talya) - Monaco (Fransa)
Bir yorum yaz:
-
Ma??n ?zetini izledim ?imdi. Messi tek ba??na billur ge?mi? resmen city savunmas?yla
att??? paslar? ders diye okutursun.
Bir yorum yaz:
-
Ag?ero gibi futbolcuya yak??mad? o penalt? vuru?u o gol olsa son on dakika ma?? uzatmaya g?t?rme f?rsat? olacakt? tabi bundan ?nce barcada d?nyalar? ka??rd? joe hart ne toplar ??kard? di?er ma?ta dortmund hayal k?r?kl??? tek pozisyon ?retmeden ma?? bitirdiler.
Bir yorum yaz:
-
ronaldocuyum ama messinin city macindaki futbolunu g?r?nce kafam karistibir insan bu kadar mi g?zel goll?k nokta atisi pas atar ya
Bir yorum yaz:
-
M cty kalecisi ne yapt? ?yle ya)) ben bir ma?ta bu kadar top ??karan? g?rmedim yemin ederim .. Ka? tane %100 top ??kard? sayamad?m
)
Bir yorum yaz:
-
beyler sayfanin sag ?st kisminda simdi moda paleo diyeti diye bir reklam bir tek bendemi cikiyor t?vbe t?vbe o resim ne ?yle
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan Kocak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu messi insan de?il . Aya??na adam?n bu kadar top yap???r ve yak???r ya ..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan Kocak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu messi insan de?il . Aya??na adam?n bu kadar top yap???r ve yak???r ya ..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu messi insan de?il . Aya??na adam?n bu kadar top yap???r ve yak???r ya ..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: