Arsenal in maci icin sopcasti olan ozel mesaj atarsa cok sevinirim arkadaslar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMadrid'in ma?? var m? bug?n?
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Zeybek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
rustaviyi bekleyenler var g?rd???m kadar?yla. rustavi ?ifreye giriyor ma? ba?lay?nca haberiniz olsun.
sel??k kadro d??? kalm??. g?ya hocaya yorgunum yerime ba?kas?n? oynat demi?. sen tak?mla beraber futbolcular?n e?lerinin gelmesine de m?saade edersen yorgun olurlar tabi. ?ok sa?ma bir karar. ayn? ?eyi 2002 d?nya kupas? yar? finalde brezilya ma??ndan ?nce yapm??lard? her ma? on numara top oynayan tak?m o ma? d?k?lm??t?.
Yorum Yap
-
[MENTION=26360]Erdal Yikit[/MENTION]
??yle de bi ?ey var, adam tutturdu ?u rengini ...lerimin ma??n? izleyecek yabanc? kanal yok mu bi bul diye, u?ra?mayal?m dedim dinlemedi. Kumandayla ?b?r odaya ko?arak zor geldi arkamdan. G?z?n? seveyim eski haline getir ?ek ?unlar? ekrandan dedi Bilmem anlatabildim mi.
hotbird uydusu T?rksat kadar sa?l?kl? de?il, pek emanet etmeyin kumanday? e?er uzman de?ilse elektronik e?yalar konusunda kendin bul kanal?.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMadrid'in ma?? var m? bug?n?
Yorum Yap
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterrustaviyi bekleyenler var g?rd???m kadar?yla. rustavi ?ifreye giriyor ma? ba?lay?nca haberiniz olsun.
sel??k kadro d??? kalm??. g?ya hocaya yorgunum yerime ba?kas?n? oynat demi?. sen tak?mla beraber futbolcular?n e?lerinin gelmesine de m?saade edersen yorgun olurlar tabi. ?ok sa?ma bir karar. ayn? ?eyi 2002 d?nya kupas? yar? finalde brezilya ma??ndan ?nce yapm??lard? her ma? on numara top oynayan tak?m o ma? d?k?lm??t?.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Erdal Yikit
??yle de bi ?ey var, adam tutturdu ?u rengini ...lerimin ma??n? izleyecek yabanc? kanal yok mu bi bul diye, u?ra?mayal?m dedim dinlemedi. Kumandayla ?b?r odaya ko?arak zor geldi arkamdan. G?z?n? seveyim eski haline getir ?ek ?unlar? ekrandan dedi Bilmem anlatabildim mi.
hotbird uydusu T?rksat kadar sa?l?kl? de?il, pek emanet etmeyin kumanday? e?er uzman de?ilse elektronik e?yalar konusunda kendin bul kanal?.
Hotbird ?ok sak?ncal? bi uydu aga o uyduda kimseye emanet etmem kumanday?
Yorum Yap
-
Aslı Harun Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArsenal in maci icin sopcasti olan ozel mesaj atarsa cok sevinirim arkadaslar
Arteta ve Ramseyin olmay??? ?ok k?t? oldu. Sa? bekte de Chambers oynayacakm?? ?ok ?ansl? tak?m bunlar
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArsenal ma??nda gs'ye basarlar dilerim.
ne ba?ar? dilemesi diyorum bende
Yorum Yap
Yorum Yap