Aslı Ersin.Bal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bu rengi bozuklar?n ma??n? "Rustavi2" isimli g?rc? kanal? veriyormu? baz? haber sitelerinde yazana g?re(T?rksat uydusunda mevcut). Daha ?nce var m? o kanalda ma?lar? takip eden falan ya da do?ru mudur bilemedim ?imdi.
2 tane galatasarayl? kuzenim i? ??k??? sana gelip izleyelim bi bak bakal?m o kanal var m? diye arad?lar az ?nce. Ben de var gelin dedim. ?imdi ma? yay?n? olmaz da bunlar bana ters bi ?ey derse a?z?m?n ayar? yoktur kalplerini k?rmayay?m ma? g?n? ona g?re al?p gideyim bi yere.
Yorum Yap
-
Aslı Engin Ozcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArsenal'in ?ok eksi?i varm?? san?r?m. Net bilgisi olan var m??
Yorum Yap
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Ozcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArsenal'in ?ok eksi?i varm?? san?r?m. Net bilgisi olan var m??
Yorum Yap
-
Aslı Engin Ozcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Ozcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArsenal'in ?ok eksi?i varm?? san?r?m. Net bilgisi olan var m??
Yorum Yap
-
Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin.Bal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArsenal 6 - Gayse 0
Yorum Yap
-
Aslı Engin Ozcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Ozcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArsenal'in ?ok eksi?i varm?? san?r?m. Net bilgisi olan var m??
Yorum Yap
-
Yorum Yap