Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Serhat Bayat
    yanıtladı
    ?ampiyonlar ligi ve Avrupa ligi Ma?lar?n? TRT alm?? bu iyi olmu? ?ifre koymazlar herhalde

Bir yorum yaz:

• Cafer Evirgen
    yanıtladı
    Juventus'lu, Milan'l? finalleri ?zlemi?tim.

S?k?ld?m Real'den de Bar?a'dan da.

Bir yorum yaz:

• Aytac Saglam
    yanıtladı
    G?nl?m juventustan yana ama pogban?n sakatl??? futbollar?n? etkileyecektir umar?m pogba yeti?ir bu ma?lara forza juve

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı
    4 d?nya devi e?le?ince ve futbol g?nl?k performanslara da ba?l? bir oyun oldu?undan tahmin y?r?temiyorum; ama ka??t ?st?nde Bayern-Madrid finali g?r?n?yor.

Bir yorum yaz:

• Serhat Senel
    yanıtladı
    Barcelona g??lenirken, bayern kan kaybetti. Robben ve Ribery oynarsa bayern yine 1 ad?m ?nde olacakt?r tabi ama sonucu kimse kestiremez...
    Real D?nya futbolunda dikine oynayan en iyi kul?p. Juve ise m?kemmel bir TAKIM a sahip... Galaktikos ile ?ok iyi bir tak?m?n ma??n? izleyece?iz. g?zel e?le?meler

Bir yorum yaz:

• Hamit Bektas
    yanıtladı
    El classico finali olur. Guardiolanin bayerni ?nce ki bayern den g??s?z. Dikine oynayan tak?m? bozup al G?l?m Ver G?l?m oynayan bir tak?m yaratt?. Devaml? topa sahip olmak istiyorlar. Barcelona da eskiye oranla kaleye daha h?zl? gidiyor s?rekli pas yapm?yorlar. San?r?m bu sefer barca eler. Madrid ise ?ok rahat eler juveyi.

Bir yorum yaz:

• Metin Sayan
    yanıtladı
    Final: Juventus - Barcelona

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    barcelonaya yazik oldu g?le g?le barcaya

Bir yorum yaz:

• Bilal Pay
    yanıtladı
    forza juve

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Vamos barca visca catalunya

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    4 tane ?ok sa?lam tak?m. Juve'yi ?ok hafife almay?n derim , hi?bir tak?ma fark atamaz belki ama hi?bir tak?ma da ezilmez. Ben Bayern - Madrid ya da Bayern-Juve finali bekliyorum. Bar?a finali g?remez.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Finalin ad? bana g?re Real Madrid - Bayern M?nih olur. Barcelona bu Bayern'i yine yenemez.

Bir yorum yaz:

• Cihan Saglam
    yanıtladı
    Yar? final e?le?meleri belli oldu,
    Real-Juve
    Barca-M?nih.

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı
    120 dakikasi 0-0 bitecek bir maca benziyordu ama su hakemlerin oyunculari sahada tutma yerine seyirci baskisi etkisiyle oyunculari atmalari cok sinir bozucu.
    Su sahadaki tiyatrolari bir biz yapmiyoruz, Real Madrid bile yapiyo yazik gunah, Arda atilmasi ne olcagi belli olmazdi penaltilarda, seyirci ite ite aldi maci.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Real Madrid= renkli karde?ler

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X