Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
?ampiyonlar ligi ve Avrupa ligi Ma?lar?n? TRT alm?? bu iyi olmu? ?ifre koymazlar herhalde
-
Juventus'lu, Milan'l? finalleri ?zlemi?tim.
S?k?ld?m Real'den de Bar?a'dan da.
Bir yorum yaz:
-
G?nl?m juventustan yana ama pogban?n sakatl??? futbollar?n? etkileyecektir umar?m pogba yeti?ir bu ma?lara forza juve
Bir yorum yaz:
-
4 d?nya devi e?le?ince ve futbol g?nl?k performanslara da ba?l? bir oyun oldu?undan tahmin y?r?temiyorum; ama ka??t ?st?nde Bayern-Madrid finali g?r?n?yor.
Bir yorum yaz:
-
Barcelona g??lenirken, bayern kan kaybetti. Robben ve Ribery oynarsa bayern yine 1 ad?m ?nde olacakt?r tabi ama sonucu kimse kestiremez...
Real D?nya futbolunda dikine oynayan en iyi kul?p. Juve ise m?kemmel bir TAKIM a sahip... Galaktikos ile ?ok iyi bir tak?m?n ma??n? izleyece?iz. g?zel e?le?meler
Bir yorum yaz:
-
El classico finali olur. Guardiolanin bayerni ?nce ki bayern den g??s?z. Dikine oynayan tak?m? bozup al G?l?m Ver G?l?m oynayan bir tak?m yaratt?. Devaml? topa sahip olmak istiyorlar. Barcelona da eskiye oranla kaleye daha h?zl? gidiyor s?rekli pas yapm?yorlar. San?r?m bu sefer barca eler. Madrid ise ?ok rahat eler juveyi.
Bir yorum yaz:
-
4 tane ?ok sa?lam tak?m. Juve'yi ?ok hafife almay?n derim , hi?bir tak?ma fark atamaz belki ama hi?bir tak?ma da ezilmez. Ben Bayern - Madrid ya da Bayern-Juve finali bekliyorum. Bar?a finali g?remez.
Bir yorum yaz:
-
Finalin ad? bana g?re Real Madrid - Bayern M?nih olur. Barcelona bu Bayern'i yine yenemez.
Bir yorum yaz:
-
120 dakikasi 0-0 bitecek bir maca benziyordu ama su hakemlerin oyunculari sahada tutma yerine seyirci baskisi etkisiyle oyunculari atmalari cok sinir bozucu.
Su sahadaki tiyatrolari bir biz yapmiyoruz, Real Madrid bile yapiyo yazik gunah, Arda atilmasi ne olcagi belli olmazdi penaltilarda, seyirci ite ite aldi maci.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: