Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Abi Neuer ya. D?nyan?n net en iyi kalecisi. 1'e 1'de m?thi? kurtard?.
Bir yorum yaz:
-
Bak?yorum da yok karde?im ?u an.Aslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterabi T?rk?e sop linki varm? acaba ?Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVLC: rtmp://85.132.67.123:1935/live/smartturkweb-tvhd1
@Murat Eren Kardo?an
Not: Yay?n T?rk?e.
Bir yorum yaz:
-
abi T?rk?e sop linki varm? acaba ?Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVLC: rtmp://85.132.67.123:1935/live/smartturkweb-tvhd1
@Murat Eren Kardo?an
Bir yorum yaz:
-
-
VLC: rtmp://85.132.67.123:1935/live/smartturkweb-tvhd1
@Murat Eren Kardo?an
Bir yorum yaz:
-
Bu sopcast?n benmle al?p veremedi?i nedir yahu. Bir tutturdu cannot to access server gidiyor a?m?yor asla. Atacast yay?nlar?n? a??yor ??ld?raza??mmm.
Bir yorum yaz:
-
sop://broker.sopcast.com:3912/143156
sop://broker.sopcast.com:3912/139803
@Murat Eren Kardo?an bak?n?yorum abi.
Bir yorum yaz:
-
Bakal?m sopcasttan izleyebilecek miyim, s?rekli cannot access server mi ne ?le bi?ey diyor.
Bir yorum yaz:
-
Ya ?yle diyorsunuz da abilerim, Bayern bi T?rk tak?m? de?il. ??yle de?il, yedeklerinde Sel?uk ?ahin, Sabri veya bi ?smail K?yba?? yokAslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBayern r?van?? asla b?rakmaz. Pestil eder ge?er bana g?re.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbayernin en ?nemli isimleri yok.. Barca yener gibi duruyor. Normal sartlarda bayern her t?rl? yenerdiAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gece Alaba, Badstuber, Ribery ve Robben yok. Lewa da ya yedek kal?r ya da sakatl???n etkisini ?zerinden atamadan Barca ma??na ??karak etkisiz kal?r. Barca'n?n finale kalmamas? b?y?k bir s?rpriz olur bence.Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfinal belli m?nih - madrid
ne barca ne juve HALA MADR?D
Benim final d???ncem; Barca-Juve.
?ok sa?lam, ta? gibi tak?m.
Bayern hi?bir ?ekilde rahat ma? ald?rmaz Barca'ya. Benim g?venim tam.
Bir yorum yaz:
-
Bayern r?van?? asla b?rakmaz. Pestil eder ge?er bana g?re.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbayernin en ?nemli isimleri yok.. Barca yener gibi duruyor. Normal sartlarda bayern her t?rl? yenerdiAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gece Alaba, Badstuber, Ribery ve Robben yok. Lewa da ya yedek kal?r ya da sakatl???n etkisini ?zerinden atamadan Barca ma??na ??karak etkisiz kal?r. Barca'n?n finale kalmamas? b?y?k bir s?rpriz olur bence.Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfinal belli m?nih - madrid
?ok sa?lam, ta? gibi tak?m.
Bir yorum yaz:
-
bayernin en ?nemli isimleri yok.. Barca yener gibi duruyor. Normal sartlarda bayern her t?rl? yenerdiAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gece Alaba, Badstuber, Ribery ve Robben yok. Lewa da ya yedek kal?r ya da sakatl???n etkisini ?zerinden atamadan Barca ma??na ??karak etkisiz kal?r. Barca'n?n finale kalmamas? b?y?k bir s?rpriz olur bence.Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfinal belli m?nih - madrid
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: