Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Abi Neuer ya. D?nyan?n net en iyi kalecisi. 1'e 1'de m?thi? kurtard?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVLC: rtmp://85.132.67.123:1935/live/smartturkweb-tvhd1
@Murat Eren Kardo?an
Not: Yay?n T?rk?e.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVLC: rtmp://85.132.67.123:1935/live/smartturkweb-tvhd1
@Murat Eren Kardo?an
Bir yorum yaz:
-
-
VLC: rtmp://85.132.67.123:1935/live/smartturkweb-tvhd1
@Murat Eren Kardo?an
Bir yorum yaz:
-
Bu sopcast?n benmle al?p veremedi?i nedir yahu. Bir tutturdu cannot to access server gidiyor a?m?yor asla. Atacast yay?nlar?n? a??yor ??ld?raza??mmm.
Bir yorum yaz:
-
sop://broker.sopcast.com:3912/143156
sop://broker.sopcast.com:3912/139803
@Murat Eren Kardo?an bak?n?yorum abi.
Bir yorum yaz:
-
Bakal?m sopcasttan izleyebilecek miyim, s?rekli cannot access server mi ne ?le bi?ey diyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfinal belli m?nih - madrid
ne barca ne juve HALA MADR?D
Benim final d???ncem; Barca-Juve.
?ok sa?lam, ta? gibi tak?m.
Bayern hi?bir ?ekilde rahat ma? ald?rmaz Barca'ya. Benim g?venim tam.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfinal belli m?nih - madrid
?ok sa?lam, ta? gibi tak?m.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfinal belli m?nih - madrid
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: