Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Sald?r Bayern. Penalt?lara kals?n, penalt? izlemek istiyorum [emoji2]
Bir yorum yaz:
-
B?rak?n ?u s?nepe ligimizin ma??n? Bayern - Barca ma?? ba?lad? ahali
Bir yorum yaz:
-
Almanlar? tan?yorsam tek ma?ta elenmezler. 2.ma? bar?an?n bekledi?inden farkl? ??kacak
Bir yorum yaz:
-
Ma?tan ?nce Bayern'in eksiklerinden bahsederken bunu kast ettim i?te. Barca'n?n 15 dakikas? yetti skoru elde etmek i?in.
O kadar ?nemli eksikler vard? ki, diren? de bir yere kadar g?sterdi kendini.
Barca-Juve final tahminimin ilk tak?m? b?y?k oranda kesinle?tirdi i?ini.
Bir yorum yaz:
-
bar?a - juve finali olur.
suarez - messi - neymar 3'l?s? kupay? getirir.
d?nyan?n gelmi? ge?mi? en iyi futbolcusu
1- Maradona
2- Messi
ayn? ekol ayn? tarz 2 side.
bunlar?n veliaht? yine arjantinden ??kar.
Bir yorum yaz:
-
Robben'i bilmiyorum ama Ribery yeti?ebilir.Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRobben ve Ribery olsa Barca'n?n turu ge?mesine ihtimal dahi vermezdim. Zaten onlar olsa ilk ma??n b?yle bitmesi de zordu bence. Ama ?u durumda Barca g?le oynaya turu ge?er. Final Barca-Madrid olur. Kupay? Barca al?r. Seneye de Real bizim gruba d??er...Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBAyern turu ge?ebilir diyen var m? ?
Bence hi? belli olmaz.gif)
Haz?r tahminlere ba?lam??ken kura ?ekimini de aradan ??karay?m dedim
M?nih ma?a h?zl? ba?layabilirse ve ilk 15-20 dakikada bir gol bulabilirse o ma?tan her sonu? ??kabilir.
Bayern ma?? 3-4 farkl? skorla kazansa ?ok ?a??rt?c? olur mu ? Bence hi? de olmaz.
Porto ne oldu?unu anlamadan 5'lik oldu.
Shaktar her ne kadar 10 ki?i de olsa 7'lik oldu.
BAr?a'ya yapamazlar diyemeyiz, ??nk? 2 y?l evvel yapt?lar.
Bir yorum yaz:
-
Bayern bitti demeden bitmez...
Madrid - Bayern finali istiyorum..
#halamadrid
Bir yorum yaz:
-
Robben ve Ribery olsa Barca'n?n turu ge?mesine ihtimal dahi vermezdim. Zaten onlar olsa ilk ma??n b?yle bitmesi de zordu bence. Ama ?u durumda Barca g?le oynaya turu ge?er. Final Barca-Madrid olur. Kupay? Barca al?r. Seneye de Real bizim gruba d??er...Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBAyern turu ge?ebilir diyen var m? ?
Bence hi? belli olmaz.gif)
Haz?r tahminlere ba?lam??ken kura ?ekimini de aradan ??karay?m dedim
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: