Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Legial? top?ular Uefa'y? protesto ediyor san?r?m.Avrupa Ligi logosunun ?zerine siyah bant takm??lar.
-
Final var?ova'da,ekstra motivasyon.Aslı Tayfun Turgay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGol geliyorum diye ba??r?yordu zaten. Legia att?.
Bas?nda Legia'y? bir k???mseme vard? ama adamlar bu sene ?ok iyiler. Trabzon hafif kalabilir.
Bir yorum yaz:
-
Gol geliyorum diye ba??r?yordu zaten. Legia att?.
Bas?nda Legia'y? bir k???mseme vard? ama adamlar bu sene ?ok iyiler. Trabzon hafif kalabilir.
Bir yorum yaz:
-
Trabzon yedi. ?akma mematinin defans? bu kadar ?nde kurmas? ?ok ilgin?.
Bir yorum yaz:
-
Trabzonspor ma?? saat 20:00'de, ?dman TV veriyor mu arkada?lar?
Bir yorum yaz:
-
Deplasman tribunune giriliyor mu acaba seyircisiz macta?
LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
partizana bilet alan bir s?r? arkadas?m?z var ne olacak acaba e?er seyircisiz ma? olursa
Bir yorum yaz:
-
Partizan'a san?r?m ceza verilecek.Ma??m?z seyircisiz olabilir.bizim i?in avantaj g?z?ksede d?nk? futbolu oynarsak i?imiz ?ok zor.
Bir yorum yaz:
-
Yaln?z Ts UEFA'da iyi i?ler yap?yor, kazanma al??kanl??? oldu resmen, helal olsun
Bir yorum yaz:
-
Marsilya trib?n? bire bir mevzuda ka?acak delik arar Magic Fans kar??s?nda.Aslı Tugay Turan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Eskiden ultras gruplar? sa?lamd? ?imdi yeller esiyor.
Saint-?tienne - Karab?k ma??n? izleyenler zaten kale arkas?na hayran kald?.
Avrupada kareografi ve pankart konusunda ?ok ba?ar?l? i?ler ??kart?yorlar.
http://www.youtube.com/watch?v=2Q-hhdACaBk
http://www.youtube.com/watch?v=3uNmvnLuPRc
Bir yorum yaz:
-
D?n karab??e zaten ?z?lm??t?m ama Ahmet ilhan?n ma? sonu a??klamalar?n? izleyince daha da bi ?z?ld?m. Koskoca adam nerdeyse a?layacakt?.
Bir yorum yaz:
-
D?n uzatmalar baslamadan gidip yattim, uyku bir t?rlu tutmadi. Kalktim penaltilara baktim, Etienne penaltiyi ka?irinca sevinmistim. o Aykut dogrumd?zg?n penaltiyi atsa bug?n belkide 3 takimin kura heyecanini yasiyor olurduk. Bu arada Celtic kadar balli takim g?rmedim, d?st?kleri grup bence yine kolay.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: