Bu hamsiler baya fizikli takim yanliz
Papadopulos
Belkalem
Medjani
Yatabare
Cardozo
Hepsi kafa toplar?nda etkili olabilecek adamlar bizimde olu toplardaki halimiz ortada umarim bizim macta boyle olu toptan gol yemeyiz...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Trabzon'da ya?mura ra?men taraftar say?s? fena de?il. GS ma??n?n etkisi de vard?r, Yusuf'un gol? var...
Bir yorum yaz:
-
Gol olursa berabere biterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErtem ?ener , Emre Tilev gibi s???rlarlar?n anlataca??na TRT'deki Yal??n ?etin , Erdo?an Ar?kan ve Levent ?z?elik'in anlat?mlar?n? tercih ederim. Ger?i bizim ve CL ma?lar?n? Star verdi?i zaman Ercan Taner veriyordu, o art?k anlatmayacak olmas? k?t? oldu. ?mer ?r?nd?l'? aran?zda bir tek ben seviyorum herhalde bu aradaAslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSacma sapan adamlarla sacma sapan yorumcularla maclar olacak bu k?t? olduAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYay?n haklar?n? TTNET alm??.baz? ma?lar? Tivibu platformunda yay?nlayacaklar.?ifresiz yay?nlayacaklar? ma?lar i?in TRT ile anla?m??larAslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
abi neyini seviyorsun yahu . Ben starda yayinlanan maclari kastetmistim Ntvspor tayfasi iyiydi bu iste , dsmarttakiler kotuydu.
Neyse hayirlisi olsun orda da bir kac iyi adam var insallar onlar ekran y?z? olur
Bir yorum yaz:
-
Ertem ?ener , Emre Tilev gibi s???rlarlar?n anlataca??na TRT'deki Yal??n ?etin , Erdo?an Ar?kan ve Levent ?z?elik'in anlat?mlar?n? tercih ederim. Ger?i bizim ve CL ma?lar?n? Star verdi?i zaman Ercan Taner veriyordu, o art?k anlatmayacak olmas? k?t? oldu. ?mer ?r?nd?l'? aran?zda bir tek ben seviyorum herhalde bu aradaAslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSacma sapan adamlarla sacma sapan yorumcularla maclar olacak bu k?t? olduAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYay?n haklar?n? TTNET alm??.baz? ma?lar? Tivibu platformunda yay?nlayacaklar.?ifresiz yay?nlayacaklar? ma?lar i?in TRT ile anla?m??larAslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Sacma sapan adamlarla sacma sapan yorumcularla maclar olacak bu k?t? olduAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYay?n haklar?n? TTNET alm??.baz? ma?lar? Tivibu platformunda yay?nlayacaklar.?ifresiz yay?nlayacaklar? ma?lar i?in TRT ile anla?m??larAslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Yay?n haklar?n? TTNET alm??.baz? ma?lar? Tivibu platformunda yay?nlayacaklar.?ifresiz yay?nlayacaklar? ma?lar i?in TRT ile anla?m??larAslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Panathinaikos - PSV ma?? efsane ma? olmu? yaln?z. Memphis Depay m?thi? bir oyuncu, PSV'de fazla durmaz.
https://www.facebook.com/video.php?v=865121840195434
Bir yorum yaz:
-
Ersun k?t? oldu yaln?z . Ts'nin kadrosu ?okta k?t? bi kadro de?il . ?zellikle Ersun gibi " ?akal " hocalar?n ?ok i? yapaca?? bi kadrolar? var ..
Bir yorum yaz:
-
Adam?m ya. Adam pasolige tepki olarak yap?yor galiba. E-biletsiz trib?ne girerim diyor reis.Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamda ba??ml?l?k oldu.Her ma? trib?ne ??k?yor Vahid hoca.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: