Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
aalborg olsun dedim sonra ?ubat ay?nda kuzey so?uklar? kar tipi heyelanvs akl?ma geldi vazge?tim.
liverpool gelsin hesap kapans?n dedim. gerek yok daha kolaylar? varken sonra kapat?r?z dedim
guingamp istedim psg yi yendiler t?rst?m
torino ve celtic te karar k?ld?m
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kalan 32 takim i?erisinde en g??l? takim hangisi sizce? Yani kadro olarak? Dinamo Moskova bu sezon belki s?rpriz yapabilir, grup ma?larinin hepsini kazandilar. Ayrica Uefa bence Sampiyonlar liginden gelen ekipleri birbiriyle eslestirmeli.
Kadro olarak bir?ey diyemem ama bence Olympiakosta kupan?n ciddi favorilerinden.Alabilirler bence.
Bir yorum yaz:
-
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kalan 32 takim i?erisinde en g??l? takim hangisi sizce? Yani kadro olarak? Dinamo Moskova bu sezon belki s?rpriz yapabilir, grup ma?larinin hepsini kazandilar. Ayrica Uefa bence Sampiyonlar liginden gelen ekipleri birbiriyle eslestirmeli.
Bir yorum yaz:
-
Bu kalan 32 takim i?erisinde en g??l? takim hangisi sizce? Yani kadro olarak? Dinamo Moskova bu sezon belki s?rpriz yapabilir, grup ma?larinin hepsini kazandilar. Ayrica Uefa bence Sampiyonlar liginden gelen ekipleri birbiriyle eslestirmeli.
Bir yorum yaz:
-
beyler ?imdi ?ncelikle en g??l? tak?m kim onda bi mutab?k kalal?m, sonra bu tak?m?n gelmesini bekleyelim
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?rkem Erkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRoma,Sevilla ve Liverpool hari? her tak?m? rahat eleriz.
G?n?l Aalborg veya Torinodan yana.Allah bizi wolfsburgtan korusun..
Ayr?ca gelsinler abi korkumuz yok
http://www.youtube.com/watch?v=Rr5xjNgV7cw
Bir yorum yaz:
-
Karaba??n laneti Almeida lanetidir beyler. Almeida'n?n dili dini ?rk? ne olursa olsun lanetlidir.
ek olarak yine de uefaya gelsin: https://www.youtube.com/watch?v=ky-WXRh7Mms
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: