Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

PTT 1. Lig 2014-2015 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Burak Kocabas
    yanıtladı
    Adal? ailesi Adanaspor'u sat?n al?yormu?.

Cumartesi g?n? Adanaspor yenildikten sonra kul?b?n sahibi Bayram Akg?l kul?b? sataca??n? s?yledi?inde direk akl?ma gelmi?ti bu olay. Adal? ailesi Adanaspor'u y?llard?r sat?n almaya ?al???yor ama Bayram Akg?l satm?yordu. Adal?lar?n ?ok eskiden beri b?y?k ilgisi var Adanaspor'a zaten.

Bir yorum yaz:

• Baki Fatih Baykal
    yanıtladı
    Antalya alanya mac? ag?r ?ike var

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    Vaay Adanaspor'u yenmi?iz. 2 gol?m?z? de bizim ?akma Ibrahimovic atm??

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    D?n Adanademirspor (?ampiyonlu?a oynuyoruz) - Orduspor (4 kez hocas? de?i?mi? ligde sonuncu) ma?? vard?, stadda izleme imkan?m oldu. 4. dakikada 1-0 ?ne ge?mi?sin, rakip erken denilecek dakikada 10 ki?i kalm??, 2. gol? atmad?lar. Atamad?lar de?il resmen atmad?lar. Her topu geride geriye oynad?lar, b?yle laubalilik g?rmedim. Sanki ma?? 1 farkla bitirmeye iddaa oynam??lar gibiydiler.
    Ve Orduspor 88. dakikada direkle kaleci aras?nda kalan bir topla gol? ka??rd?.

Yaz?k ya, taraftara yaz?k, niye kanser ediyorsunuz arkada?! Tuttu?umuz iki tak?mda ayn? manyal?k olur mu ya, gen? ya?ta kalp hastas? olacaz...

Bir yorum yaz:

• Nadir Eşme
    yanıtladı
    Yine hakem hatalar?, yine kahrolan o cefakar taraftar.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Ulan Demirspor, uyuyan devi uyand?rd?n ne diyeyim sana. Kayseri 5-1 Bucaspor
    Bu sene yine ??kacaklar

Bir yorum yaz:

• Ferhat U?urlu
    yanıtladı
    Aslı Bar?? Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?anl?urfa iyi tak?m olmu? g?zel oynuyorlar ??kmalar? s?priz olmaz,Ekrem da? bildiginiz gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk
    bu urfay? kim destekliyor?
    ?nceki senelerde serdar ?zkan, sercan y?ld?r?m, fevzi elmas hat?rlad?klar?m...
    bu senede bak?yorum simon zenke, tello, ekrem da?, serdar ?zbayraktar filan hep s?per lig tecr?besi olan futbolcular oluyor kadroda.
    nerden geliyor bu de?irmenin suyu? ibrahim tatl?ses mi yoksa?

Bir yorum yaz:

• Barış Aydın
    yanıtladı
    ?anl?urfa iyi tak?m olmu? g?zel oynuyorlar ??kmalar? s?priz olmaz,Ekrem da? bildiginiz gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ?efik Ekin Sayd?
    yanıtladı
    Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı ?efik Ekin Sayd? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Adana spor ile adana demir spor aras?nda niye bir gerginlik var? Bide Be?ikta? adana demir spora 10 gol atm??t? san?r?m bize kar?? bir?eyleri var m?? Kusura bakmay?n bu konular hakk?nda pek bilgim yok o y?zden bilmek istedim.
    2000 yilina kadar iki takim karde?ti, her iki takim taraftari da birbirlerinin ma?larina deste?e gidermi?. Ardindan adanaspor u cem uzan satin almi? ve ?irketle?mi?ler. 5 ocak stadinin koltuklarinin t?m?n? turuncu yapip ads yi de staddan atmi?. "Hep kalle?tiler, uzanlarla ?irketle?tiler, mavi ?im?e?im k?t? giderken dalga ge?ti p*?ler"

Ads liler Be?ikta?lilari, Be?ikta?lilarda adslileri sever genelde, ikiside sosyalist, halkin takimi. Ben k???kken Besiktas futbol okuluna gidiyordum, orada ki antrenorlerden 1-2 si ?uan ?im?eklerin amigosu.

GT-I8552 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    ?ok te?ekk?r ederim

Bir yorum yaz:

• ?efik Ekin Sayd?
    yanıtladı
    ?ok te?ekk?r ederim

Bir yorum yaz:

• Aytac Cidem
    yanıtladı
    PTT 1'inci Lig ekiplerinden Alt?nordu, futbol ile ilgili sosyal projeler ?reten Avrupa'n?n en ?nde gelen giri?imlerinden biri olan Football is More (FIM) ?yeli?ine T?rkiye'den davet edilen ilk kul?p oldu.

DEV AVRUPA KUL?PLER? ?YE
    ?yeleri aras?nda FC Liverpool, Manchester City, Arsenal, FC Chelsea, Real Madrid, Rapid Wien, Benfica, F.C Bayern M?nih, Werder Bremen, FC Zurih ve Hoffenheim gibi 29 kul?b?n yer ald??? FIM?eBirle?mi? Milletler Kalk?nma ve Bar?? i?in Spor Genel Sekreterli?i de destek veriyor.

http://www.futbolarena.com/haber/152...uyuk-onur.html

Bir yorum yaz:

• Nadir Eşme
    yanıtladı
    Aslı ?efik Ekin Sayd? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Adana spor ile adana demir spor aras?nda niye bir gerginlik var? Bide Be?ikta? adana demir spora 10 gol atm??t? san?r?m bize kar?? bir?eyleri var m?? Kusura bakmay?n bu konular hakk?nda pek bilgim yok o y?zden bilmek istedim.
    2000 yilina kadar iki takim karde?ti, her iki takim taraftari da birbirlerinin ma?larina deste?e gidermi?. Ardindan adanaspor u cem uzan satin almi? ve ?irketle?mi?ler. 5 ocak stadinin koltuklarinin t?m?n? turuncu yapip ads yi de staddan atmi?. "Hep kalle?tiler, uzanlarla ?irketle?tiler, mavi ?im?e?im k?t? giderken dalga ge?ti p*?ler"

Ads liler Be?ikta?lilari, Be?ikta?lilarda adslileri sever genelde, ikiside sosyalist, halkin takimi. Ben k???kken Besiktas futbol okuluna gidiyordum, orada ki antrenorlerden 1-2 si ?uan ?im?eklerin amigosu.

GT-I8552 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    En son düzenleyen Nadir Eşme; 15-10-2014, 11:48.

Bir yorum yaz:

• ?efik Ekin Sayd?
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Tunc Yesilli
    yanıtladı
    Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Her derbiden ?nce ?u video akl?ma gelir
    sesli g?ld?m

Bir yorum yaz:

• Tunc Yesilli
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bayramda memlekete geldim, Be?ikta? PassoLig kart?mla Adanademirspor ma??na girebildim, bu iyi bir?ey.
    Tak?m 4 ma?ta yenilgi g?rmemi? 10 puan? var, ben izliyorum ya 2-1 kaybettik, golleri de eski dostlar Nobre ile Bobo att?.
    Ma? 1-1 devam ederken hakem faul bile verilmeyecek pozisyonda direkt k?rm?z? kart ??kar?nca ma?? katletti resmen.

Adana seyircisi bizim taraftar gibi haks?zl?k oldu muydu i?in i?inde tansiyonu ?abuk y?kseliyor, ama ma? sonunda oyunuclara sahip ??k?lmas? ?ampiyonluk i?in do?ru yolda oldu?umuza i?aret...
    aley aley aley ads ads

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X