Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bayramda memlekete geldim, Be?ikta? PassoLig kart?mla Adanademirspor ma??na girebildim, bu iyi bir?ey.
Tak?m 4 ma?ta yenilgi g?rmemi? 10 puan? var, ben izliyorum ya 2-1 kaybettik, golleri de eski dostlar Nobre ile Bobo att?.
Ma? 1-1 devam ederken hakem faul bile verilmeyecek pozisyonda direkt k?rm?z? kart ??kar?nca ma?? katletti resmen.
Adana seyircisi bizim taraftar gibi haks?zl?k oldu muydu i?in i?inde tansiyonu ?abuk y?kseliyor, ama ma? sonunda oyunuclara sahip ??k?lmas? ?ampiyonluk i?in do?ru yolda oldu?umuza i?aret...
Ben de ma?tayd?m abi, k?rm?z? karttan sonra film koptu seyircide dedi?in gibi. ADS sa? beki Ali Tando?an, sportif direkt?r? Samet Aybaba. Kayseri kalecisi Hakan Ar?kan, forvet Bobo, Nobre. Be?ikta? nostalji ma?? gibiydi ma?
Bayramda memlekete geldim, Be?ikta? PassoLig kart?mla Adanademirspor ma??na girebildim, bu iyi bir?ey.
Tak?m 4 ma?ta yenilgi g?rmemi? 10 puan? var, ben izliyorum ya 2-1 kaybettik, golleri de eski dostlar Nobre ile Bobo att?.
Ma? 1-1 devam ederken hakem faul bile verilmeyecek pozisyonda direkt k?rm?z? kart ??kar?nca ma?? katletti resmen.
Adana seyircisi bizim taraftar gibi haks?zl?k oldu muydu i?in i?inde tansiyonu ?abuk y?kseliyor, ama ma? sonunda oyunuclara sahip ??k?lmas? ?ampiyonluk i?in do?ru yolda oldu?umuza i?aret...
Denizlispor - Osmanl?spor ma??n? izliyorum, dk. 85 Osmanl?spor frikik kullanacak, teknik direkt?r yedek kl?besinde oturmu? elleriyle y?z?n? kapat?p bakam?yor.
Yani olaya penalt? pozisyonu gibi bak?yor, o kadar g?veniyor oyuncusuna ki atamayaca?? ihtimalinden korkuyor.
Uzun zamand?r frikiklerde Be?ikta?'ta topun kar??s?na ge?ip de heyecanlad???m, bunu atar dedi?im futbolcu g?remedim...
Bir yorum yaz: