Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

PTT 1. Lig 2014-2015 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Nadir Eşme
    yanıtladı

Her derbiden ?nce ?u video akl?ma gelir

Bir yorum yaz:

• Nadir Eşme
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bayramda memlekete geldim, Be?ikta? PassoLig kart?mla Adanademirspor ma??na girebildim, bu iyi bir?ey.
    Tak?m 4 ma?ta yenilgi g?rmemi? 10 puan? var, ben izliyorum ya 2-1 kaybettik, golleri de eski dostlar Nobre ile Bobo att?.
    Ma? 1-1 devam ederken hakem faul bile verilmeyecek pozisyonda direkt k?rm?z? kart ??kar?nca ma?? katletti resmen.

Adana seyircisi bizim taraftar gibi haks?zl?k oldu muydu i?in i?inde tansiyonu ?abuk y?kseliyor, ama ma? sonunda oyunuclara sahip ??k?lmas? ?ampiyonluk i?in do?ru yolda oldu?umuza i?aret...
    Ben de ma?tayd?m abi, k?rm?z? karttan sonra film koptu seyircide dedi?in gibi. ADS sa? beki Ali Tando?an, sportif direkt?r? Samet Aybaba. Kayseri kalecisi Hakan Ar?kan, forvet Bobo, Nobre. Be?ikta? nostalji ma?? gibiydi ma?

Passolig'e ra?men fena de?ildi doluluk oran?.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Bayramda memlekete geldim, Be?ikta? PassoLig kart?mla Adanademirspor ma??na girebildim, bu iyi bir?ey.
    Tak?m 4 ma?ta yenilgi g?rmemi? 10 puan? var, ben izliyorum ya 2-1 kaybettik, golleri de eski dostlar Nobre ile Bobo att?.
    Ma? 1-1 devam ederken hakem faul bile verilmeyecek pozisyonda direkt k?rm?z? kart ??kar?nca ma?? katletti resmen.

Adana seyircisi bizim taraftar gibi haks?zl?k oldu muydu i?in i?inde tansiyonu ?abuk y?kseliyor, ama ma? sonunda oyunuclara sahip ??k?lmas? ?ampiyonluk i?in do?ru yolda oldu?umuza i?aret...

Bir yorum yaz:

• Aytac Cidem
    yanıtladı
    Aslı Melih Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?zmir tak?mlar?na gene i? yok gibi , yaparsa bir Alt?nordu bir ?ey yapar bence.
    Bu sene hi? birinden bir ?ey olmaz da. S?per lige ??kacak ilk izmir tak?m? Alt?nordu olur.

GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Melih Tiftik
    yanıtladı
    ?zmir tak?mlar?na gene i? yok gibi , yaparsa bir Alt?nordu bir ?ey yapar bence.

Bir yorum yaz:

• Mertcan Karacan
    yanıtladı
    erhan alt?nl? samsun tekrardan beraberliklere ba?lad?

Bir yorum yaz:

• Erdi Köprülüoğlu
    yanıtladı
    Giresun alt?nordu ma??na Izmir'den 1 ki?i gitmi? ma?a adam tek ba??na pankartlar? bayraklar? asm?? helal olsun

Bir yorum yaz:

• Burak Kocabas
    yanıtladı
    Kayserispor Mutlu Top?u'yu kovmu?. Hocal?k kariyeri 4 ma? s?rd?. 4 ma?ta 1 galibiyet al?nca yollar ayr?lm??.

Ertu?rul Sa?lam'dan ayr?lmakla b?y?k hata etti. Bakal?m onun yan?na m? geri d?necek.

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    Bolu her zamanki gibi. Ne d???yor ne ??kabiliyor. Lanetlenmi? resmen ya ka? senedir s?per lige ??kamad?k.

Bir yorum yaz:

• ?lhan ??en
    yanıtladı
    Ptt liginde Tekirda? sporu g?rmek aya c?kmam kadar imkansiz sanirim [emoji1]

Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Tugay Turan
    yanıtladı
    giresun k?me d??er.

Bir yorum yaz:

• ?ner Mert ?zsoy
    yanıtladı
    albimo alanyasporu s?per ligde g?rmek istiyorum

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Adana Demir bu sezon sonu S?per Lig'e in?allah.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Denizlispor - Osmanl?spor ma??n? izliyorum, dk. 85 Osmanl?spor frikik kullanacak, teknik direkt?r yedek kl?besinde oturmu? elleriyle y?z?n? kapat?p bakam?yor.
    Yani olaya penalt? pozisyonu gibi bak?yor, o kadar g?veniyor oyuncusuna ki atamayaca?? ihtimalinden korkuyor.
    Uzun zamand?r frikiklerde Be?ikta?'ta topun kar??s?na ge?ip de heyecanlad???m, bunu atar dedi?im futbolcu g?remedim...

Bir yorum yaz:

• Ahmet Tutku Sedir
    yanıtladı
    osmanl?sporun rakipleri son iki ma?t?r k?rm?z? kart g?r?yor ve ma?lar kopuyor, tesad?f diyelim ?imdilik, takibe devam.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X