Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Ligin alt?, ?st? kar??t?. Buca, Samsun deplasman?nda ilk yar?da 2-3 ?nde. Manisa, Alt?norduya yeniliyor. Gidici gibi Manisa
-
Aslı Yavuz Selim Cetin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOsmanl?sporu Ankarag?c? olarak s?per lige geri dondurmesinler??
Bir yorum yaz:
-
Osmanl?sporu Ankarag?c? olarak s?per lige geri dondurmesinler??
Bir yorum yaz:
-
?ok ucuz bir k?rm?z? verdi C?c?.
Bende ma?ta ayn? ?eyi d???nd?m.
Bu hareketi Beykan yerine, Melo yada Emre yapsayd? 2. sar?y? g?r?rm?yd? diye..
De?il 2. sar?y? ilk sar? kart? bile g?stermezdi C?c? dedim kendime ve usulca kanal? de?i?tirdim.
Umar?m ADS yada Samsunspor gelir.
Bir yorum yaz:
-
Osmanl? S?per Lig'de art?k.
2 haftad?r birbirinin kopyas? k?rm?z? g?rd? rakipleri. ?nce faul i?in sonra itiraz i?in 10 saniye arayla ard arda 2 sar?dan at?ld? hem Adana'n?n hem Adana Demir'in oyuncular?. D?n ayn? pozisyon Melo'ya oldu faulden sonra elinde sar? ile Melo'nun yan?na gitti hakem Melo salyalar?n? sa?t? ama 2. sar?y? g?steremedi. Bu kural?n do?rusu ne acaba. Bir yerde ba?ka bir yerde ba?ka uygulan?yor.
Bir yorum yaz:
-
ADS'de ayn? bize benziyor. Y?z?p y?z?p kuyru?una geliyorlar. Bitirici hamleyi yapam?yorlar
Bu arada Melih yapm?? gene yapaca??n?. B?t?n Ankara'y? stada ta??m??
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOsmanl?'ya ma?? verirlerse S?per Lig'e de ??kt?klar?n?n resmi olur. ADS ne yap?p edip bu ma?? b?rakmamal?.
SALDIR MAV? ??M?EK!!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero kar?? trib?ndeki ads taraftar? dimi.
osmanl?'n?n bu kadar taraftar? var m?
edit : osmanl? taraftar?ym??. bunlar?n taraftar? var m? ya.
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero kar?? trib?ndeki ads taraftar? dimi.
Bir yorum yaz:
-
Bedava ve ?cretsiz ulasim olunca akp mitinginden hallice i?te
Bir yorum yaz:
-
o kar?? trib?ndeki ads taraftar? dimi.
Bir yorum yaz:
-
Haydi Adana Demir, uzun bi aradan sonra bana PTT ma?? izletiyorsun. Her ne kadar stad konusunda bize destek olan tek tak?m da olsa malum nedenlerden dolay? ??kamas?nlar istiyorum.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: