PTT 1. Lig'de playoff'ta m?cadele edecek tak?mlar: Alanyaspor, Adana Demirspor, Samsunspor ve Antalyaspor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
hep be?ikta? ile adanademirspor un kaderini birbirlerine benzetmi?imdir y?llard?r.her anlamda sadece sahadaki peformanslar? olarak de?il. ads play offtan ve bjk de son hafta ?ampiyon olarak ??kacaklar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdanademirspor & Be?ikta?
Tuttu?um 2 tak?m, kaderim benim bu!
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
ikiside ???nc? oldu,ikisinide do?rad?lar..
Bir yorum yaz:
-
Adanademirspor & Be?ikta?
Tuttu?um 2 tak?m, kaderim benim bu!
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Samsun'un 3 puan? silinmese bide siyasetin s?per lige ?al??maya ?al??t?klar? osmanc??a yenilmese ?imdi ??kt?yd? lige
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterC?neyt ?ak?r ma? ?nemli oldu?u i?in mi bu ma?a verildi yoksa tetik?ilik yapmas? i?in mi yar?n g?rece?iz.
2012'de nas?l ki F?rat Ayd?nus S?per Lig biletini Kas?mpa?a-Adana ma??nda Adanaspor'dan al?p Kas?mpa?a'ya vermi?se yar?n da C?neyt ?ak?r'dan benzer bir performans gelebilir.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok ucuz bir k?rm?z? verdi C?c?.
Bende ma?ta ayn? ?eyi d???nd?m.
Bu hareketi Beykan yerine, Melo yada Emre yapsayd? 2. sar?y? g?r?rm?yd? diye..
De?il 2. sar?y? ilk sar? kart? bile g?stermezdi C?c? dedim kendime ve usulca kanal? de?i?tirdim.
Umar?m ADS yada Samsunspor gelir.
Bir yorum yaz:
-
Osmanl?spor matematiksel olarak da garantiledi S?per Lig'e ??kmay?. 5 ma?t?r galip gelemeyen Adana Demir kendi elleriyle verdi ?ampiyonlu?u.
Bir yorum yaz:
-
alt?nordu hem kenid i?in hem buca i?in g?zel skor ald?
ama buca ayn? sekilde kars?l?k veremedi 3 1 ?ndeyken yenilmek kotu oldu
Bir yorum yaz:
-
?u alt?nordu umar?m en ?st seviyeleri g?r?r.
Adamlar?n 2023 planlamas? harika. ?n?allah bu yolda devam ederler.
Bir yorum yaz:
-
Altinordu fena geliyor.playoffa kalirlarsa o moralle lige cikar.ads ciksin isterim ama bu saatten sonra ads playoff u gecemez
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: