Ben Antalya ciksin istedim ve cikti koca yusufa yakisir
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
In?allah k?me d??ersin Antalya s?per lige yak??m?yorsun.... Adana Demir ma?? ?aibeli sizin o koca yusuf Adana Demirli oyuncuyu yumrukluyor maca ??k?yor siyaset yapmak istemiyorum ama cumhurun bas?n?n ye?eni ma?tan ?nce Antalya'n?n ba??na geliyor.... Antalya milletvekili MHk eski ?yesi Alanya ma??n? izlemiyor... Gelir samsun ma??n? izler... Samsun'un spor Bakan? olur puan? silinir son ma? k?me d??er (hakeme bir bak?n Sivas ma??nda ) iki final kaybedilir ama tarafs?zd?r... Futbolun adeletinini... Bu sene be?ikta??m?n ?ampiyonlu?u ?al?ns?n gelsin hi? haketetmeyen Antalya ??ks?n ondan sonra temiz futbol yersen.... Sevgili Atakan uslu adanal?s?n sizi nas?l eledi ve hakemi g?z?n?ne getir... Ondan sonra kca yusuf naralar? at....
Yorum Yap
-
Aslı Orcun Basbug tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIn?allah k?me d??ersin Antalya s?per lige yak??m?yorsun.... Adana Demir ma?? ?aibeli sizin o koca yusuf Adana Demirli oyuncuyu yumrukluyor maca ??k?yor siyaset yapmak istemiyorum ama cumhurun bas?n?n ye?eni ma?tan ?nce Antalya'n?n ba??na geliyor.... Antalya milletvekili MHk eski ?yesi Alanya ma??n? izlemiyor... Gelir samsun ma??n? izler... Samsun'un spor Bakan? olur puan? silinir son ma? k?me d??er (hakeme bir bak?n Sivas ma??nda ) iki final kaybedilir ama tarafs?zd?r... Futbolun adeletinini... Bu sene be?ikta??m?n ?ampiyonlu?u ?al?ns?n gelsin hi? haketetmeyen Antalya ??ks?n ondan sonra temiz futbol yersen.... Sevgili Atakan uslu adanal?s?n sizi nas?l eledi ve hakemi g?z?n?ne getir... Ondan sonra kca yusuf naralar? at....
Yorum Yap
-
Halis mulis ?ocu?u yine yapt? yapaca??n? antalyay? nas?l kollamakt?r lan o ?yle ma?tayd?m SAMSUN i?in ayr?lan yerler full doluyken antalyan?n 4te1'i anca doluydu ve anlamad???m bir olayda kocaelisporun antalyay? desteklemesiydi ne alaka yani.. yaz?k oldu Samsun'a biz ne kadar ?ampiyonlu?u hakettiysek Samsun'da lige ??kmay? haketmi?ti.
Yorum Yap
-
Aslı Orcun Basbug tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIn?allah k?me d??ersin Antalya s?per lige yak??m?yorsun.... Adana Demir ma?? ?aibeli sizin o koca yusuf Adana Demirli oyuncuyu yumrukluyor maca ??k?yor siyaset yapmak istemiyorum ama cumhurun bas?n?n ye?eni ma?tan ?nce Antalya'n?n ba??na geliyor.... Antalya milletvekili MHk eski ?yesi Alanya ma??n? izlemiyor... Gelir samsun ma??n? izler... Samsun'un spor Bakan? olur puan? silinir son ma? k?me d??er (hakeme bir bak?n Sivas ma??nda ) iki final kaybedilir ama tarafs?zd?r... Futbolun adeletinini... Bu sene be?ikta??m?n ?ampiyonlu?u ?al?ns?n gelsin hi? haketetmeyen Antalya ??ks?n ondan sonra temiz futbol yersen.... Sevgili Atakan uslu adanal?s?n sizi nas?l eledi ve hakemi g?z?n?ne getir... Ondan sonra kca yusuf naralar? at....
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Orcun Basbug tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIn?allah k?me d??ersin Antalya s?per lige yak??m?yorsun.... Adana Demir ma?? ?aibeli sizin o koca yusuf Adana Demirli oyuncuyu yumrukluyor maca ??k?yor siyaset yapmak istemiyorum ama cumhurun bas?n?n ye?eni ma?tan ?nce Antalya'n?n ba??na geliyor.... Antalya milletvekili MHk eski ?yesi Alanya ma??n? izlemiyor... Gelir samsun ma??n? izler... Samsun'un spor Bakan? olur puan? silinir son ma? k?me d??er (hakeme bir bak?n Sivas ma??nda ) iki final kaybedilir ama tarafs?zd?r... Futbolun adeletinini... Bu sene be?ikta??m?n ?ampiyonlu?u ?al?ns?n gelsin hi? haketetmeyen Antalya ??ks?n ondan sonra temiz futbol yersen.... Sevgili Atakan uslu adanal?s?n sizi nas?l eledi ve hakemi g?z?n?ne getir... Ondan sonra kca yusuf naralar? at....
Yorum Yap
Yorum Yap