Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ngiltere Premier Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyni seyi bizde Tore yapiyor oyun sikistiginda, oyun kitlendiginde amc, amr, aml oynayan adamlar geriye gelip oyun kurarak ataklara farklilik katabilirler.
Saygilar kardesim.(Yanl?? anla??lmas?n iyi oyuncudur ama Chealsea kalitesinde de?ildir bence)
Sayg?lar benden abi daha dikkatli bakar?m ben.
Jose baskanin da soyledigi gibi:
Frank is Frank, you can't replace him with Fabregas. (Jose Mourinho)Asl?nda Fabregas'a fitim ben.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyni seyi bizde Tore yapiyor oyun sikistiginda, oyun kitlendiginde amc, amr, aml oynayan adamlar geriye gelip oyun kurarak ataklara farklilik katabilirler.
Saygilar kardesim.(Yanl?? anla??lmas?n iyi oyuncudur ama Chealsea kalitesinde de?ildir bence)
Jose baskanin da soyledigi gibi:
Frank is Frank, you can't replace him with Fabregas. (Jose Mourinho)
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyni seyi bizde Tore yapiyor oyun sikistiginda, oyun kitlendiginde amc, amr, aml oynayan adamlar geriye gelip oyun kurarak ataklara farklilik katabilirler.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool ma??nda da Matic 11 ba?lad?, bu sefer Ramires yedekti. Hatta Ramires girerken Fabregas ??kt?. (Sakatl??? y?z?nden ??km?? olabilir)
Defanstan Hazard top ??kar?yor yaz?k yani.
Okuz gibi guclu, 194 boy var, havadan yerden gecirtmez.
Iyi top da yapiyor, bence Matic'in oynadigi maclari iyi izle, onun oynadigi takim zor gol yer, Benfica'nin kilit adamiydi.
Ama daha dikkatli izlerim abi.
Saygilar kardesim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMou Fabregas-Ramires-Oscar orta sahas? yapmak varken, neden Ramires-Matic-Oscar orta sahas? yap?yor anlam?yorum.
Hi? be?enmiyorum Matic'i
Iyi top da yapiyor, bence Matic'in oynadigi maclari iyi izle, onun oynadigi takim zor gol yer, Benfica'nin kilit adamiydi.
Ama daha dikkatli izlerim abi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMou Fabregas-Ramires-Oscar orta sahas? yapmak varken, neden Ramires-Matic-Oscar orta sahas? yap?yor anlam?yorum.
Hi? be?enmiyorum Matic'i
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMou Fabregas-Ramires-Oscar orta sahas? yapmak varken, neden Ramires-Matic-Oscar orta sahas? yap?yor anlam?yorum.
Hi? be?enmiyorum Matic'i
Bir yorum yaz:
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMou Fabregas-Ramires-Oscar orta sahas? yapmak varken, neden Ramires-Matic-Oscar orta sahas? yap?yor anlam?yorum.
Hi? be?enmiyorum Matic'i
Bir yorum yaz:
-
Mou Fabregas-Ramires-Oscar orta sahas? yapmak varken, neden Ramires-Matic-Oscar orta sahas? yap?yor anlam?yorum.
Hi? be?enmiyorum Matic'i
Bir yorum yaz:
-
liverpool - chelsea sopcast sop://178.175.143.195:3912/255347
Bir yorum yaz:
-
Harry kane bugunde gol atmisadam hicbir macta bos gecmiyor nasil herif bu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: