Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ngiltere Premier Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGerrard ayr?lacakm??. Geriye Terry ile Totti kald?. Ba?ka da efsane kalmad? zaten.
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGerrard ayr?lacakm??. Geriye Terry ile Totti kald?. Ba?ka da efsane kalmad? zaten.
Yorum Yap
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabri ?
Yorum Yap
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabri ?
Yorum Yap
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMou Fabregas-Ramires-Oscar orta sahas? yapmak varken, neden Ramires-Matic-Oscar orta sahas? yap?yor anlam?yorum.
Hi? be?enmiyorum Matic'i
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMou Fabregas-Ramires-Oscar orta sahas? yapmak varken, neden Ramires-Matic-Oscar orta sahas? yap?yor anlam?yorum.
Hi? be?enmiyorum Matic'i
Defanstan Hazard top ??kar?yor yaz?k yani.
Yorum Yap
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMou Fabregas-Ramires-Oscar orta sahas? yapmak varken, neden Ramires-Matic-Oscar orta sahas? yap?yor anlam?yorum.
Hi? be?enmiyorum Matic'i
Defanstan Hazard top ??kar?yor yaz?k yani.
Okuz gibi guclu, 194 boy var, havadan yerden gecirtmez.
Iyi top da yapiyor, bence Matic'in oynadigi maclari iyi izle, onun oynadigi takim zor gol yer, Benfica'nin kilit adamiydi.
Yorum Yap
Yorum Yap