Smalling > Necip
Bir futbolcu bu kadar ak?ls?z olur anca. ?lk sar? kart? ?ok gereksiz g?rd?. Degaj? engelleyince sar? kart? g?rece?ini biliyorsun niye ?n?ne dikiliyorsun
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ngiltere Premier Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Bu k?rm?z? kart? ak?am ki derbide bizim oyuncumuz g?rs?n salland?r?l?r.
Bir yorum yaz:
-
?zelden yollad?m karde?Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBana da versen yaAslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercity-manu ma??n? nereden izleyebilirim arkada?lar?
bulunmu?tur.gif)
.gif)
Bir yorum yaz:
-
united daha iyi ?u ana kadar sanki. city de kolarov david silva dzeko yok. united yenecek gibime geliyor bu sefer
Bir yorum yaz:
-
city mac? icin link gonderebilen olursa simdiden te?ek?rler.
Bir yorum yaz:
-
Bana da versen yaAslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercity-manu ma??n? nereden izleyebilirim arkada?lar?
bulunmu?tur.gif)
Bir yorum yaz:
-
city-manu ma??n? nereden izleyebilirim arkada?lar?
bulunmu?tur
En son düzenleyen ?mit Baki Erdem; 02-11-2014, 17:36.
Bir yorum yaz:
-
valla c?z?m?n? bilmiyorum bendede hep hata veriodu s?rekli denedim ayni sekilde 20. deneyisimde falan acildiAslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbende hep no peers to connect hatas? veriyor acaba nas?l halledebilirim ?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersop://broker.sopcast.com:3912/133007 manu maci icin sopcast
Bir yorum yaz:
-
bende hep no peers to connect hatas? veriyor acaba nas?l halledebilirim ?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersop://broker.sopcast.com:3912/133007 manu maci icin sopcast
Bir yorum yaz:
-
sop://broker.sopcast.com:3912/133007 manu maci icin sopcast
Bir yorum yaz:
-
City - Chelsea ma??n? vermi?lerdi , bunu verirler diye beklemi?tim benAslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan tv8 de nerde boktan Liverpool ma?lar? var onlar? veriyorlar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: