y?zy?l?n kazigi james
daha transfer edildiginde dedim cok k?t? ellerinde patlayacak diye di maria o takimda ronaldoda sonra en iyi topcuydu jamesi alip onu sattilar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?spanya La Liga 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
cok ilginc ama sampiyon barcelona olur. Bu arada ronaldonun attigi 1. gol kafa gol? cok iyiAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDeportivo-2 Real Madrid-8
Real'in Golleri: Ronaldo (3), Bale (2) Chicharito (2) James
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercok ilginc ama sampiyon barcelona olur. Bu arada ronaldonun attigi 1. gol kafa gol? cok iyiAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDeportivo-2 Real Madrid-8
Deportivo R. Madrid ma??n? a?t?m. Dk. 70 bakt?m 1-3. Bitmi? ma? ama neyse dursun dedim. 2-8 bitti. Ne ma? ama...
Yorum Yap
-
deportivo 3-1 den sonra nasil bir risk aldiysa artik 5 tane daha yemisAslı Murat Dugencioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercok ilginc ama sampiyon barcelona olur. Bu arada ronaldonun attigi 1. gol kafa gol? cok iyiAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDeportivo-2 Real Madrid-8
Deportivo R. Madrid ma??n? a?t?m. Dk. 70 bakt?m 1-3. Bitmi? ma? ama neyse dursun dedim. 2-8 bitti. Ne ma? ama...
Yorum Yap
-
El clasico daAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIs?rgan otu ne zaman ba?l?yor top oynamaya?
Yorum Yap
Yorum Yap