Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Kroos'un transferinde de ?? varken, Bale transferinde daha b?y?k ??? bulunuyorken, neden Madrid mahkemesi Neymar ve Messi Beyefendilere bilmem ka? milyon tl'lik vergi davas? a??yor? Yorumsuz...
Haftaya deptesiniz. )
Benim Bebeto'dan beri Deportivo La Coruna sempatikli?im var abi. Beni ba?lam?yor
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Kroos'un transferinde de ?? varken, Bale transferinde daha b?y?k ??? bulunuyorken, neden Madrid mahkemesi Neymar ve Messi Beyefendilere bilmem ka? milyon tl'lik vergi davas? a??yor? Yorumsuz...
Haftaya deptesiniz. )
Benim Bebeto'dan beri Deportivo La Coruna sempatikli?im var abi. Beni ba?lam?yor
Mesajı göster
Neymar bugun bizim Kerim'i animsatti. Lan oglum eve mi goturcen topu vur pas at 5 kisinin ustune gitme. Gerci git sirf ambleminizden bile nefret ediyorum beter olun.
Barca n?n kalan fikst?r? ka??t ?zerinde kolay. 15 puan alarak ?ampiyon olacaklar?n? d???n?yorum. Atletico i?in ?ar?amba g?n? Bilbao ma?? k?r?lma ma?? olur, di?er ma?lar? yine nispeten kolay.
Bir yorum yaz: