Hakem barca macini katletmis resmen pique koluyla gole giden topu engelledi devam dedi. Penalti ve kirmizi pozisyon. 3. Penaltiya hicbir anlam veremedim zaten bir goldede net ofsayt var
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Hakem barca macini katletmis resmen pique koluyla gole giden topu engelledi devam dedi. Penalti ve kirmizi pozisyon. 3. Penaltiya hicbir anlam veremedim zaten bir goldede net ofsayt var
Sezon boyunca attilar oyle.
Sordun mu ezilip buzuluyoruz derler.
Bunlara %60 vergi yapacaksin 60.
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Sezon boyunca attilar oyle.
Sordun mu ezilip buzuluyoruz derler.
Bunlara %60 vergi yapacaksin 60.
Barcelona rehavetini ?abuk ?zerinden at?p tekrar ciddiyet kazand?. Kalan iki ma?ta da fark yapacakt?r. Athletico ise zor kazan?yor, her?ey Grezzman'a bak?yor. Real'de ise CR7 ve Benzema'n?n olmay??? ?ok etkilemi?. A???? kapatmak i?in Bale ?ok ?abal?yor ve zor gol at?yor. ?ok ekstrem bir durum olmazsa Barcelona Granada'da ?ampiyonluk turu atar.
Real Madrid?in son 3 resmi ma??n? ka??ran Cristiano Ronaldo?nun, sakatl?ktan kurtulabilmek i?in Barcelona doktarlar?n?n yard?m isteyece?i belirtildi. ?spanyol bas?nda yer alan haberlerde, Real Madrid sa?l?k ekibinin iyile?tiremedi?i Portekizli y?ld?z?n son kontrolden de olumlu sonu? ??kmad??? takdirde profesyonelli?ine ?ok g?vendi?i Barcelona?n?n kap?s?n? ?alaca?? kaydedildi.
Adam biliyor kime g?venece?ini. "Beni Katalan doktorlar?na emanet edin" demi? resmen
Yorum Yap