arda barcelonan?n oyun yap?s?na bir t?rl? uyum sa?layamad?. her girdi?inde tempoyu d???rd? , seyir zevki dibe vuruyordu onun oynad??? dakikalarda.
ayn? ?ey milli tak?m i?inde ge?erli. arda 2-3 senedir milli tak?mda toplasan iyi oynad??? ma? say?s? 1 en fazla 2 dir.
bu kadar poh pohlanmas? bu kadar reklam?n yap?lmas?da oyun konsantrasyonunu etkiliyor olabilir bilemem ama bildi?im tek ?ey arda oyun olarak eski arda de?il.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?spanya La Liga 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Arda icin 5 gol 5 asist yapamaz, sponsor transferi dedigimizde astilar bizi burda.
Hicbir zaman tabela adami olmadi, sadece ayaginda iyi top saklayan, akilli, sempatik biri. Avrupa Sampiyonasi ya da kurulacak saglam bir takim ve Sampiyonlar Ligi vitrininden sonra Oguzhan Ozyakup'u Barca'da Rakitic ile yan yana izlersin Arda Turan...
Turkiye'nin en overrated, en ovulen, pohpohlanan adamisin, sansli adamsin vesselam!
Milli Takim'da gol atilinca sana kosulma zorunlulugu ve seramonisini sevmiyorum, bilesin.
Sene sonu nereye gideceksin bakalim, Atletico geri alirsa op basina koy! Besiktas'a gelmeni istemem, Olcay'in yerine bile, kizamiyorum da sevemiyorum da, oyle bir sey iste...
Ntvspor'un haber kaynagina balta vurulacak, yazik...
Bir yorum yaz:
-
Arda'da durum baya k?t?.
En k?t? 11'e girdi.
?imdi de netten kendisini ele?tiren birini tehdit etmi?.
Bir yorum yaz:
-
Granada ligde kalmay? garantiledi.Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGranada supriz yapabilir son macta, deplasmanda Sevilla'yi 4-1 yendi Granada...
Bir yorum yaz:
-
Barcelonadan daha avantajliyiz kendi ligimizde
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Granada supriz yapabilir son macta, deplasmanda Sevilla'yi 4-1 yendi Granada...
Bir yorum yaz:
-
Atletico Yakt?n beni.. Yensen 2 kupondan 150 tl geliyordu.. Onu da direk Gomez'e at?cakt?m.. Ah ah.
Bir yorum yaz:
-
Real Madrid?in son 3 resmi ma??n? ka??ran Cristiano Ronaldo?nun, sakatl?ktan kurtulabilmek i?in Barcelona doktarlar?n?n yard?m isteyece?i belirtildi. ?spanyol bas?nda yer alan haberlerde, Real Madrid sa?l?k ekibinin iyile?tiremedi?i Portekizli y?ld?z?n son kontrolden de olumlu sonu? ??kmad??? takdirde profesyonelli?ine ?ok g?vendi?i Barcelona?n?n kap?s?n? ?alaca?? kaydedildi.
Adam biliyor kime g?venece?ini. "Beni Katalan doktorlar?na emanet edin" demi? resmen
Bir yorum yaz:
-
Granada kumede kalmaya calisiyor son mac kritik olacak onlar icin buyuk ihtimal. Herseyini verecekler sahaya ama barca alir o maci granadada duser
Bir yorum yaz:
-
Barcelona rehavetini ?abuk ?zerinden at?p tekrar ciddiyet kazand?. Kalan iki ma?ta da fark yapacakt?r. Athletico ise zor kazan?yor, her?ey Grezzman'a bak?yor. Real'de ise CR7 ve Benzema'n?n olmay??? ?ok etkilemi?. A???? kapatmak i?in Bale ?ok ?abal?yor ve zor gol at?yor. ?ok ekstrem bir durum olmazsa Barcelona Granada'da ?ampiyonluk turu atar.
Bir yorum yaz:
-
Ugur caktirma ya ; sende bizi bozuyon.Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteriyi de abi net kartl?k fauldu 2. sar?s? adam?n. kartl? adam ?yle m?dahale yapar m?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBetisi ilk yari 10 kisi birakti hakem.
Ispanyanin kolpabahcesi
Sent from my iPhone using Tapatalk.gif)
Ilk kart haksizdi , hakem mimlemis :P
Bir yorum yaz:
-
iyi de abi net kartl?k fauldu 2. sar?s? adam?n. kartl? adam ?yle m?dahale yapar m?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBetisi ilk yari 10 kisi birakti hakem.
Ispanyanin kolpabahcesi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: