Hala madridkssjajka
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?spanya La Liga 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Aynen ?yle, ceza sahasini zorluyorlar, sagdan soldan ortalar, basmalar vs.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Arda da gol atti da kafayi bos yere degil, kalecinin ustune atti.gif)
Ntvspor un basliklari komedi olur. Ardanin Goluyle 5 1 yendi falan
Yorum Yap
-
Aynen adamlar canavar gibi. O kadar kupadan sonra hala a?lar. Asl?nda Real de b?yle olabilirdi; ama onlar?n Arda's? yokAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen ?yle, ceza sahasini zorluyorlar, sagdan soldan ortalar, basmalar vs.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Arda da gol atti da kafayi bos yere degil, kalecinin ustune atti.gif)
Ntvspor un basliklari komedi olur. Ardanin Goluyle 5 1 yendi falan.gif)
Yorum Yap
-
Dikkat edersen ilerideki ??l? hep sabit hi? de?i?miyor ama hoca ortada s?rekli oynamalar yap?yor.Bir ma? Arda ?niesta yap?yor bir ma? Rakitic Arda o ufakl??? kek ma?larda de?erlendiriyor ama ideal orta sahas? Rakitic iniesta Busquets. Bu adamlar?n bile orta sahas? g??s?zken Bilbao'dan 4 yediler. En fazla efor sarfedilen b?lge oras?. Belkide bizim bu ??k?? sene ba??ndan beri o b?lgenin ?? ki?iye kalmas?ndan kaynakl?.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Yorum Yap
-
Belki de?il kesinlikle ondan abi. Bar?a mesela ilk yar? ma?lar?n? bir?ok kez y?r?yerek oynad?. Fazla zorlamad?lar kendilerini; ??nk? yedek kul?besi Granada seviyesinde faland?.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDikkat edersen ilerideki ??l? hep sabit hi? de?i?miyor ama hoca ortada s?rekli oynamalar yap?yor.Bir ma? Arda ?niesta yap?yor bir ma? Rakitic Arda o ufakl??? kek ma?larda de?erlendiriyor ama ideal orta sahas? Rakitic iniesta Busquets. Bu adamlar?n bile orta sahas? g??s?zken Bilbao'dan 4 yediler. En fazla efor sarfedilen b?lge oras?. Belkide bizim bu ??k?? sene ba??ndan beri o b?lgenin ?? ki?iye kalmas?ndan kaynakl?.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Arda geldi?i anda rotasyon yapmaya ba?lad?lar. Yava? yava? zirveye ??k?yorlar yine. ?lk kez ?st ?ste ?ampiyonluk g?rebiliriz ?ampiyonlar Ligi'nde bu sene.
Bizde ise durum vahim. ?lk yar?daki o ?n alanda ba?lay?p orta sahada zirve yapan ?ok presten eser kalmad?. Bu da topun daha uzun s?reler bizim yar? saham?zda kalmas? demek. Daha ?ok efor demek. Ozzy tamamen g??ten d??t?, Sosa kabul etmek gerekir ki kurtard??? ma?larda bile ?ok pas hatas? yap?yor ve silik g?z?k?yor. Atiba tek ba??na nereye kadar. Umudum Tolgay. Gayet olumlu ???k verdi. Onu rotasyona dahil edebilirsek ve ?enol Hoca da oyuncular? silkelerse ben inan?yorum ?ampiyonluk gelecek.
Yorum Yap
-
Tolgay banada umut verdi bu gece.Veli gibi olaca??n? d???nm??t?m yan?lm???m Allah kazadan beladan korusun. ?lk yar?da olsaym?? en az 4 5 puanl?k fark ettirirmi? bize. Ayr?ca ?ut ?ekmeyi sevende bir oyuncu.Tosic'e b?rakt??? topta i?im ?rperdi sevin?ten,eleniyoruz ama sevindim.Atiba,Sosa,Tolgay,Ozzie ?ok daha iyi olacak bizim i?in. Veli ve Necip en az?ndan defansif y?nden katk? verirlerse yemede yannda yat. Tek sorunumuz kal?yor ?ndeki arkada?lar. Bu geceden sonra kesin kanaat getirdim en boktan hali olsa bile Olcay laz?m oraya. Seneye daha iyisi al?nmal? elbet ama bu sene ne yap?p edip o adam? oraya koymal?y?z. Elizmidekilerden i?eri girebilen tek kanat o. Ard?ndan T?re efendi geliyor.Oturup en ufak m?dahalede neden sakatland???n?n d???necek,ya bu tak?mdan taraftarla bar???k ayr?lacak yada kimsenin hat?rlamak istemedi?i bir adam olarak, karar kendisinin. Ben kendi ad?ma bu d?rt adamdan hangi ikisini oynat?rsa oynats?n ele?tirmem art?k hocay?.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelki de?il kesinlikle ondan abi. Bar?a mesela ilk yar? ma?lar?n? bir?ok kez y?r?yerek oynad?. Fazla zorlamad?lar kendilerini; ??nk? yedek kul?besi Granada seviyesinde faland?.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDikkat edersen ilerideki ??l? hep sabit hi? de?i?miyor ama hoca ortada s?rekli oynamalar yap?yor.Bir ma? Arda ?niesta yap?yor bir ma? Rakitic Arda o ufakl??? kek ma?larda de?erlendiriyor ama ideal orta sahas? Rakitic iniesta Busquets. Bu adamlar?n bile orta sahas? g??s?zken Bilbao'dan 4 yediler. En fazla efor sarfedilen b?lge oras?. Belkide bizim bu ??k?? sene ba??ndan beri o b?lgenin ?? ki?iye kalmas?ndan kaynakl?.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Arda geldi?i anda rotasyon yapmaya ba?lad?lar. Yava? yava? zirveye ??k?yorlar yine. ?lk kez ?st ?ste ?ampiyonluk g?rebiliriz ?ampiyonlar Ligi'nde bu sene.
Bizde ise durum vahim. ?lk yar?daki o ?n alanda ba?lay?p orta sahada zirve yapan ?ok presten eser kalmad?. Bu da topun daha uzun s?reler bizim yar? saham?zda kalmas? demek. Daha ?ok efor demek. Ozzy tamamen g??ten d??t?, Sosa kabul etmek gerekir ki kurtard??? ma?larda bile ?ok pas hatas? yap?yor ve silik g?z?k?yor. Atiba tek ba??na nereye kadar. Umudum Tolgay. Gayet olumlu ???k verdi. Onu rotasyona dahil edebilirsek ve ?enol Hoca da oyuncular? silkelerse ben inan?yorum ?ampiyonluk gelecek.
Yorum Yap
-
Ve kanat oynayan oyuncular orta yerine iceri katediyor. Quaresma cizgiye yapisip kaliyor ve ordan orta yolluyor. Bizim sistemimiz kanat ortalariyla yurumez. Yururde o ortalari kanatlar degil de bekler yaparsa yurur. Bekler olu oldugu icin bizim oyun sistemimiz pasa dayali olmak zorunda. Yani Barcelona'nin yaptigi gibi (elbette ayni kaliteyi kastetmiyorum. ).Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDikkat edersen ilerideki ??l? hep sabit hi? de?i?miyor ama hoca ortada s?rekli oynamalar yap?yor.Bir ma? Arda ?niesta yap?yor bir ma? Rakitic Arda o ufakl??? kek ma?larda de?erlendiriyor ama ideal orta sahas? Rakitic iniesta Busquets. Bu adamlar?n bile orta sahas? g??s?zken Bilbao'dan 4 yediler. En fazla efor sarfedilen b?lge oras?. Belkide bizim bu ??k?? sene ba??ndan beri o b?lgenin ?? ki?iye kalmas?ndan kaynakl?.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Yorum Yap
-
Piyasada o tarz oyuncular?n de?eri pek kalmad?. Zaten bana g?re sadece Messi de?il o Neymar da uzayl? ve bunlar farkl? s?n?f ama kanat al?rken en az?ndan skor katk?s?na bakmak gerekiyor. Bu kadar formsuz kanat adam? varken biz bu Aras'? neden kiraya verdik anlamak g??. ?ok i?imize yarard? o ?ocuk.Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVe kanat oynayan oyuncular orta yerine iceri katediyor. Quaresma cizgiye yapisip kaliyor ve ordan orta yolluyor. Bizim sistemimiz kanat ortalariyla yurumez. Yururde o ortalari kanatlar degil de bekler yaparsa yurur. Bekler olu oldugu icin bizim oyun sistemimiz pasa dayali olmak zorunda. Yani Barcelona'nin yaptigi gibi (elbette ayni kaliteyi kastetmiyorum. ).Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDikkat edersen ilerideki ??l? hep sabit hi? de?i?miyor ama hoca ortada s?rekli oynamalar yap?yor.Bir ma? Arda ?niesta yap?yor bir ma? Rakitic Arda o ufakl??? kek ma?larda de?erlendiriyor ama ideal orta sahas? Rakitic iniesta Busquets. Bu adamlar?n bile orta sahas? g??s?zken Bilbao'dan 4 yediler. En fazla efor sarfedilen b?lge oras?. Belkide bizim bu ??k?? sene ba??ndan beri o b?lgenin ?? ki?iye kalmas?ndan kaynakl?.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTolgay banada umut verdi bu gece.Veli gibi olaca??n? d???nm??t?m yan?lm???m Allah kazadan beladan korusun. ?lk yar?da olsaym?? en az 4 5 puanl?k fark ettirirmi? bize. Ayr?ca ?ut ?ekmeyi sevende bir oyuncu.Tosic'e b?rakt??? topta i?im ?rperdi sevin?ten,eleniyoruz ama sevindim.Atiba,Sosa,Tolgay,Ozzie ?ok daha iyi olacak bizim i?in. Veli ve Necip en az?ndan defansif y?nden katk? verirlerse yemede yannda yat. Tek sorunumuz kal?yor ?ndeki arkada?lar. Bu geceden sonra kesin kanaat getirdim en boktan hali olsa bile Olcay laz?m oraya. Seneye daha iyisi al?nmal? elbet ama bu sene ne yap?p edip o adam? oraya koymal?y?z. Elizmidekilerden i?eri girebilen tek kanat o. Ard?ndan T?re efendi geliyor.Oturup en ufak m?dahalede neden sakatland???n?n d???necek,ya bu tak?mdan taraftarla bar???k ayr?lacak yada kimsenin hat?rlamak istemedi?i bir adam olarak, karar kendisinin. Ben kendi ad?ma bu d?rt adamdan hangi ikisini oynat?rsa oynats?n ele?tirmem art?k hocay?.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelki de?il kesinlikle ondan abi. Bar?a mesela ilk yar? ma?lar?n? bir?ok kez y?r?yerek oynad?. Fazla zorlamad?lar kendilerini; ??nk? yedek kul?besi Granada seviyesinde faland?.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDikkat edersen ilerideki ??l? hep sabit hi? de?i?miyor ama hoca ortada s?rekli oynamalar yap?yor.Bir ma? Arda ?niesta yap?yor bir ma? Rakitic Arda o ufakl??? kek ma?larda de?erlendiriyor ama ideal orta sahas? Rakitic iniesta Busquets. Bu adamlar?n bile orta sahas? g??s?zken Bilbao'dan 4 yediler. En fazla efor sarfedilen b?lge oras?. Belkide bizim bu ??k?? sene ba??ndan beri o b?lgenin ?? ki?iye kalmas?ndan kaynakl?.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Ayn?s?n? d???nerek ma? topi?ine yazm??t?m abi. Ne kadar yetersiz ve ?zellikle bu sezon skora katk?s? minimum da olsa Olcay hem daha seri pasla?mam?za hem de ceza sahas?nda 2. bir tehdit unsuru olu?turmam?za en ?ok faydas? olan kanat oyuncumuz. ?ahsen ben de kanat oyuncular? konusunda Hoca'n?n tercihlerine hi?bir ?ey s?ylemem bu sezon sonuna kadar.
Yorum Yap
Yorum Yap