Hala madridkssjajka
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?spanya La Liga 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Arda da gol atti da kafayi bos yere degil, kalecinin ustune atti
Ntvspor un basliklari komedi olur. Ardanin Goluyle 5 1 yendi falan
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Arda da gol atti da kafayi bos yere degil, kalecinin ustune atti
Ntvspor un basliklari komedi olur. Ardanin Goluyle 5 1 yendi falan
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Arda geldi?i anda rotasyon yapmaya ba?lad?lar. Yava? yava? zirveye ??k?yorlar yine. ?lk kez ?st ?ste ?ampiyonluk g?rebiliriz ?ampiyonlar Ligi'nde bu sene.
Bizde ise durum vahim. ?lk yar?daki o ?n alanda ba?lay?p orta sahada zirve yapan ?ok presten eser kalmad?. Bu da topun daha uzun s?reler bizim yar? saham?zda kalmas? demek. Daha ?ok efor demek. Ozzy tamamen g??ten d??t?, Sosa kabul etmek gerekir ki kurtard??? ma?larda bile ?ok pas hatas? yap?yor ve silik g?z?k?yor. Atiba tek ba??na nereye kadar. Umudum Tolgay. Gayet olumlu ???k verdi. Onu rotasyona dahil edebilirsek ve ?enol Hoca da oyuncular? silkelerse ben inan?yorum ?ampiyonluk gelecek.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Arda geldi?i anda rotasyon yapmaya ba?lad?lar. Yava? yava? zirveye ??k?yorlar yine. ?lk kez ?st ?ste ?ampiyonluk g?rebiliriz ?ampiyonlar Ligi'nde bu sene.
Bizde ise durum vahim. ?lk yar?daki o ?n alanda ba?lay?p orta sahada zirve yapan ?ok presten eser kalmad?. Bu da topun daha uzun s?reler bizim yar? saham?zda kalmas? demek. Daha ?ok efor demek. Ozzy tamamen g??ten d??t?, Sosa kabul etmek gerekir ki kurtard??? ma?larda bile ?ok pas hatas? yap?yor ve silik g?z?k?yor. Atiba tek ba??na nereye kadar. Umudum Tolgay. Gayet olumlu ???k verdi. Onu rotasyona dahil edebilirsek ve ?enol Hoca da oyuncular? silkelerse ben inan?yorum ?ampiyonluk gelecek.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?t?m Bar?a ma??n? izliyorum. Terapi gibi yemin ediyorum. Ohh..
Ayn?s?n? d???nerek ma? topi?ine yazm??t?m abi. Ne kadar yetersiz ve ?zellikle bu sezon skora katk?s? minimum da olsa Olcay hem daha seri pasla?mam?za hem de ceza sahas?nda 2. bir tehdit unsuru olu?turmam?za en ?ok faydas? olan kanat oyuncumuz. ?ahsen ben de kanat oyuncular? konusunda Hoca'n?n tercihlerine hi?bir ?ey s?ylemem bu sezon sonuna kadar.
Yorum Yap
Yorum Yap