Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?spanya La Liga 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
transfer yasagi kalkan Barcelona alt kategoriler dahil 77 futbolcuya lisans cikartmis bugun
Bir yorum yaz:
-
Benitez'i kovmu?lar
Mou geri gelir mi
Gelmez tabi herkes T?rkiye de?il
Bir yorum yaz:
-
Barcelona bu sezon isminin ba??nda Real olan kral?n t?m tak?mlar?na 4 att?
Vamos Barca Visca Catalunya...
Not : 2015 takvim y?l? i?erisinde Catalunya'n?n kaplanlar? 180 gol atarak kral?n tak?m?na ait 178 goll?k rekoru da tarihe g?md?...
Bir yorum yaz:
-
Aynen akhisara soyle 10 u gectim 7 tane sallasak cikaramasalar itlerAslı Mehmet Sahin Gulel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ma? se? deseler 2.yar?daki Akhisar ma??nda 10 gol atar?m isterim hatta ma? sonu Quaresma kalelerine i?esin. Hakkettiler.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizde soyle bir takima patlasak ligde ne guzel olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bir ma? se? deseler 2.yar?daki Akhisar ma??nda 10 gol atar?m isterim hatta ma? sonu Quaresma kalelerine i?esin. Hakkettiler.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizde soyle bir takima patlasak ligde ne guzel olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Benzema 10 yapt?. dakika 90 skor 10-2 rakip 10 ki?i kalana kadar ?ndeydi.
Bir yorum yaz:
-
Klise ama dogru bir tespit var ortalikta : "Real gecen yuzyilin, Barca ise bu yuzyilin takimi." Merter'e katiliyorum, Real'in yaptigini parasi olan her kulup yapiyor artik. Fakat bir futbol kulturu ve felsefesiyle hareket eden takimlarin yuzyili olacak bu yuzyil. City, Chelsea, PSG real gibi buyuk yildizlari aliyorlar ama avrupa piyasasinda henuz bir basarilari yok. Fakat Bayern ve Barcelona futbol birer futbol kulturu ve felsefesi insa ediyor ve buna gore nokta transferlerle yollarina devam ediyor. Belki Real Milan kadar dusmez ama zannimca Barcelona'nin golgesinde kalacak uzun bir muddet. Real'in Barca gibi bir futbol kulturu olusturmasi da cok zor, cunku genetik kodlari paraya dayali bir sisteme yaslaniyor.
Bir yorum yaz:
-
Suarez transferinden sonra Messi Neymar Suarez ??l?s?n?n d?nyadaki en m?thi? h?cum hatt? olaca??n? yazm??t?m ama bu kadar hayvanla?acaklar?n? tahmin etmedim. Bu adamlar bir aradayken bu tak?m ?ok zor yenilir
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: