Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Aral?k Ay? ?ddaa Program?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
deniz hangi siteden oynuyosun.Aslı Deniz Yener tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]9004[/ATTACH]
Hull city 89 att? yoksa yine paket oluyorduk
Yorum Yap
-
imajbet abi site gayet memnunum site ilgili sorun varsa ?zelden de cevaplayabilirimAslı Cevahir Ceri tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdeniz hangi siteden oynuyosun.Aslı Deniz Yener tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]9004[/ATTACH]
Yorum Yap
-
yeni bir giri? yapay?m diyorum, ?l? olmayan oranlarla.Aslı Deniz Yener tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterimajbet abi site gayet memnunum site ilgili sorun varsa ?zelden de cevaplayabilirimAslı Cevahir Ceri tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdeniz hangi siteden oynuyosun.Aslı Deniz Yener tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]9004[/ATTACH]
Site bak?yorum, para ?ekme, yat?rma s?k?nt?s? olmas?n. Ondan soray?m dedim sana
Yorum Yap
-
oranlar bence iyi abi para yat?rma ?ok kolay havale yap?yorum ben di?er i?lemlere hi? bula?madan havale masraf? da yok ziraatte para ?ekme normalde 10 dakika ama d?n ?ok yo?undu herkes vurgun yapm?? 1 saaati ge?ti genel olarak tavsiye ederim yaniAslı Cevahir Ceri tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryeni bir giri? yapay?m diyorum, ?l? olmayan oranlarla.Aslı Deniz Yener tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterimajbet abi site gayet memnunum site ilgili sorun varsa ?zelden de cevaplayabilirimAslı Cevahir Ceri tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdeniz hangi siteden oynuyosun.Aslı Deniz Yener tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]9004[/ATTACH]
Site bak?yorum, para ?ekme, yat?rma s?k?nt?s? olmas?n. Ondan soray?m dedim sana
Yorum Yap
Yorum Yap