Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Mart ?ddaa Program?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
t?m ma?lari ge?timde , yedigimiz gole bakarmisiniz , adam 100 kere vursa 1 kere gol olur geldi bizi buldu. ?aka gibiAslı Sezgin Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSamsunspor bug?n fifadan tehdit yedi. Birde Be?ikta? gol yemez mi ?Aslı Cem Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercumartesi - pazar kuponum:
323: metz - st etienne MS 2
326 elazigspor-samsunspor MS 2
371 belenenses-Estoril MS 1
416 beveren - lokeren MS 1
430 be?ikta? - kayseri erciyes KG YOK.
10 tl ye 350 tl . g?veniyorum maclara bekleyip g?recegiz.gif)
Bir yorum yaz:
-
Cumartesi i?in emin oldu?unuz bir ka? ma? varsa atabilir mi ortaya. Hafta i?i Be?ikta? sa?olsun...
Bir yorum yaz:
-
Bu Konyaspor - Kas?mpa?a ma??nda ALT oynayanlara yaz?k de?il mi? Hata ile at?lan 1 gol, bilerek yenilen 1 gol...
Bir yorum yaz:
-
Bi kuponda ?ifte bir kuponda direk 2 oynam??t?m , Be?ikta?'?m beni de yat?rd?.. Neyse ki sistem yapm??t?m.
Bir yorum yaz:
-
Samsunspor bug?n fifadan tehdit yedi. Birde Be?ikta? gol yemez mi ?Aslı Cem Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercumartesi - pazar kuponum:
10 tl ye 350 tl . g?veniyorum maclara bekleyip g?recegiz.gif)
Bir yorum yaz:
-
cumartesi - pazar kuponum:
10 tl ye 350 tl . g?veniyorum maclara bekleyip g?recegiz
Bir yorum yaz:
-
2 kuponumu yalan etti kartal?m.Aslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyn? kuponun Be?ikta? 02 ?? oynad?m yatt?m . 2 sinir bir arada ya?ad?m s?perdi. Tavsiye edeirm
Avrupa ligine ait t?m tahminlerim tuttu Be?ikta??m hari?.
Bir yorum yaz:
-
Ayn? kuponun Be?ikta? 02 ?? oynad?m yatt?m . 2 sinir bir arada ya?ad?m s?perdi. Tavsiye edeirm
Bir yorum yaz:
-
Zenit-Torino 1
Dnipro-Ajax 1
Wolsfburg-?nter 1
Napoli-D.Moskova H1
Everton-D.Kiev 1
C.Brugge-Be?ikta? Kg Var
Geldi benim kupon ke?ke ?nce koysayd?m belki ba?ka bi arkada?da oynard? oda al?rd? para
Bir yorum yaz:
-
Genel olarak d?z bitti avrupa ma?lar?. Ben de e?lencesine d?n geceki ma?lara iy 0,5?st? oynam??t?m, 10 oran? falan vard? bizim ma?tan yatt?.
Bir yorum yaz:
-
Valla geldi abi ikisi de iyi oldu hafta sonuna var m? g?zel kuponlar?n ?Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?kisi de tutar bu kuponlar?nAslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.gif)
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz: