Erkek voleybol CEV Cup'ta Zaksa-Arkas ma??n? Zaksa ?ok rahat akzan?r diyordum ama oran? 2,10 olunca benim bilmedi?im bir ?ey var herhalde diye oynamad?m. Ma?? Zaksa 3-0 kazand?
Trabzon ma?? ?st ve var oran? ayn?yd?. Var oynamak daha mant?kl?yd?. O ma??n 3-0 bitme ihtimali yok ama 1-1 bitme ihtimali vard?. Ger?i g?r?nt? 1-1'de bitmez gibi g?r?n?yor.
Bursa-Kayseri kazan?r vard? bende Kayseri bir yamuk yapmazsa ikisi de gelecek, Trabzon Kg var geldi. Senegal kald? bir tek.
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Trabzon ma?? ?st ve var oran? ayn?yd?. Var oynamak daha mant?kl?yd?. O ma??n 3-0 bitme ihtimali yok ama 1-1 bitme ihtimali vard?. Ger?i g?r?nt? 1-1'de bitmez gibi g?r?n?yor.
Bursa-Kayseri kazan?r vard? bende Kayseri bir yamuk yapmazsa ikisi de gelecek, Trabzon Kg var geldi. Senegal kald? bir tek.
abilerim her ?ey den ?nce forumda yeniyim na?izane tahminlerimi payla?mak istedim benim olay?m takip etti?im 12-13 tane tak?m var ve hep o tak?mlar?n ma?lar?na kupon yap?yorum 214 Wycombe - Portsmouth 0/1 4.00 211 Newport C. - Shrewsbury ms 2 1.90
160 Panionios - Panthrakikos h0 3.30 153 Erfurt - Cottbus ms 0 3.10
Yorum Yap