Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Hangi Sanal ?ddaa Bayisini Tercih Ediyorsunuz?
??k?ş
X
-
Bilyoner kullan?yordum, bize sponsor oldu?u i?in Nesine?ye ge?tim. ?ok fark yok arada.
-
Aslı Yusuf Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBahsegel mi? Tempobet mi? Tempo kredi kart?yla yat?rmaya izin vermiyor. Bahsegel yap?yo galiba. Ukash alabilmek ad?na bildi?iniz g?venilir bi merci varm??
?u s?ralar Bahsegel'i tercih edebilirsin ya da WSBets
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yusuf Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBahsegel mi? Tempobet mi? Tempo kredi kart?yla yat?rmaya izin vermiyor. Bahsegel yap?yo galiba. Ukash alabilmek ad?na bildi?iniz g?venilir bi merci varm??Soru g?ncel mi yusuf?
E?er soru devam ediyosa ve g?ncelse e?er imajbet tavsiye ederim. Cepbankla halledebiliyosun i?ini
Bir yorum yaz:
-
Bahsegel mi? Tempobet mi? Tempo kredi kart?yla yat?rmaya izin vermiyor. Bahsegel yap?yo galiba. Ukash alabilmek ad?na bildi?iniz g?venilir bi merci varm??
Bir yorum yaz:
-
Bilyoner ve Nesine'yi kullan?yorum canl? ma? yay?n? ve bilyonerde para yat?r?rken hi?bir ?cretin al?nmamas?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Azmi Eroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBahsegel den oynar?m y?llard?r. Hi? bir s?k?nt? ya?amad?m.
MB860 cihaz?mdan Tapatalk 2 ile g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
tempobet cepbank? kald?rm?? bu arada. en ?ok ukash la oynan?yor galiba
Bir yorum yaz:
-
D?nyada oran a??s?ndan en iyi 2 site tempobet ve bets10...
?lkemizde iddaa oranlar? komik. Devletin kazand??? paralar inan?lmaz. Kar marjlar? ?ok y?ksek.
Size ??yle bir ?rnek vericem.
iddaada 5 ma? kombine yapt???m?z kupon 12 oran veriyorken tempoda 37 oran veriyordu.
?aka de?il arkada?lar. 12 nere 37 nereEyvallah ?lke mutlaka kazans?n vergi alg? ona laf?m?z yok ama arada bir u?urum s?z konusu
A??kcas? sa?lam iddaac?lar?n hi?biri yasal oynamaz bu mereti. %90 oran?nda yurt d???na gidiyor bu paralar maalesef ke?ke ?lkenin i?inde kalsa ama bu kafayla herkes ka?ar yasaldan.
Ciddi bir tepki verilse diyece?im ama bu ?lkede neye tepki veriliyor ki art?k? Tepki verene ter?rist damgas? vuruluyor malum bi iddaa kald? ??zemedi?imiz problem
Velhas?l tavsiyem asla iddaa oynamay?n oynatt?rmay?n. Hele ki yasaldan enayi yerine koyulmak ?ok k?t?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Oner Mert Ozsoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterte?ekk?rler karde? bilgi i?in. benim de ara?t?rd???m kadar?yla tempo ?v?l?yor. para i?lemleri i?in de cepbank olay? akl?ma yat?yor ??nk? direk kredi kart?yla olursa belge falan istiyorlarm?? galiba
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tolga Karakoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMB860 cihaz?mdan Tapatalk 2 ile g?nderildi
Tempobet oran ve ?e?it acisindan en iyisi. Bets10 arada kafasina g?re hesap kapatiyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Oner Mert Ozsoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterabi peki bunlar aras?nda en g?veniliri hangisidir, ben internetten oynamay? d???n?yorum ??nk? iddaada oranlar ?ok d???k ve ma? say?s?, se?enekler vs olduk?a az. yani para yat?rma, para ?ekme, g?venilirlik falan a??s?ndan t?rkiyede en iyisi hangisi acaba
Tempobet oran ve ?e?it acisindan en iyisi. Bets10 arada kafasina g?re hesap kapatiyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhi?biri
bi ara bets10 , tempobet , artemisbet vs tak?l?yordum. kullanmayal? aylar oldu.hatta bu sene ?ok fazla kupon yapmad?m desem yeridir yani
Bir yorum yaz:
-
hi?biri
bi ara bets10 , tempobet , artemisbet vs tak?l?yordum. kullanmayal? aylar oldu.hatta bu sene ?ok fazla kupon yapmad?m desem yeridir yani
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: