40 y?l?n bas? spor toto oynayim diyorum ama bakt?m programa cok zor ma?lar ya ?ok para tutar varm? tahmini olan
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
14-23 Ekim ?ddaa Program?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir uzman ??yle ??t?rdan bir kupon yapsada haftasonumuzun heyecan?na birde para katsak , ne g?zel olur bee. makinan?n sesini ?zledim; Tebrikler ikramiye kazand?n?z.
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir uzman ??yle ??t?rdan bir kupon yapsada haftasonumuzun heyecan?na birde para katsak , ne g?zel olur bee. makinan?n sesini ?zledim; Tebrikler ikramiye kazand?n?z.
bu benim i?in ?ok farkl? bir tecr?be olacak ?ok heyecanl?y?m
Yorum Yap
-
turgay da illegal olmu?
gece vitoria beni de yat?rd?.
e?er pronet sitelerine ge?tiysen ispanya liginde ?ok fazla kart ??k?yor ma?larda de?erlendirebilirsin. korner de ispanya da di?er liglere g?re daha ?ok oluyor ma?larda. bu sene biraz k?s?r ge?iyor kornerler ama yine de de?erlendirilebilir taraf bahsi yerine.
Yorum Yap
-
Abi anlam?yorum ya
Nas?l olur bu kadar ?srarla. Eskiden de biliyosunuzdur ekliyodum. Kald???m yerden devam ediyorum Sizin yine oranlar flnda ?ok d???k. Benim ?le yada b?le 1e6-7 hatta 10 veren kuponlarda ya?an?yor bunlar
?ok bi?ey istemiyorum zaten b?y?kte oynam?yorum ben. Ufak ufak bi ps3 paras? ??karsam yeter. Ama olmuyor i?te
Yorum Yap
-
asl?nda bana g?re benim ya da muhammet'in yapt??? tarzdaki kuponlar?n tutma ihtimali ?ok daha fazla 1,30 1,40 1,50 oranl? 4-5 ma??n tutma ihtimalinden. bu tarz kuponlar ya tutar ya 1 tanesinden yatar. adam 1,04 den yatm?? i?te benim yatt???m ma?ta da son 50 saniye kar??yaka 5 farkla ?ndeydi dixon 4 faulden sadece 1 tanesini att? 2 saniye kala faul yapt?lar adamlar 2/2 att? falan derken ma? uzad? yatt?m. olmay?nca olmuyor
Yorum Yap
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterasl?nda bana g?re benim ya da muhammet'in yapt??? tarzdaki kuponlar?n tutma ihtimali ?ok daha fazla 1,30 1,40 1,50 oranl? 4-5 ma??n tutma ihtimalinden. bu tarz kuponlar ya tutar ya 1 tanesinden yatar. adam 1,04 den yatm?? i?te benim yatt???m ma?ta da son 50 saniye kar??yaka 5 farkla ?ndeydi dixon 4 faulden sadece 1 tanesini att? 2 saniye kala faul yapt?lar adamlar 2/2 att? falan derken ma? uzad? yatt?m. olmay?nca olmuyor
Yorum Yap
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteroras? ?yle tabi de bu i?ten para kazanan k???k oranlara y?ksek bas?p kazan?yor. 10 liraya 500 lira tutturmak binde bir olacak bir ?ey. tabi ki herkesin b?t?esi ayn? de?il bende ?yle parayla oynayan biri de?ilim o ?ekilde sanma dengede gidiyorum genelde tutan da oluyor yatan da.
?imdi imajda tak?l?yorum Ge?enlerde yine 280i g?rd?m ?ekmedim o da kald? ?yle s?f?rland? ?imdi Yine ufaktan y?kselmeye ?al???yorum. Dedi?im gibi ?u anda tek hedef kombine paras?na katk? ve ps almak. Gerisi umrumda de?il Onuda ba?arabilcemmi bilmiyorum Kazan?p kazan?p kaybediyorum ?srarla
Yorum Yap
Yorum Yap