Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
14-23 Ekim ?ddaa Program?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bug?n?n ma?lar?... Normalde tekten yatmas? laz?m. Onu bulun di?erlerine y?klenin. Ama buraya yazd?m diye farkl? olur alay? yatarsa bilemem tabi.gif)
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKuponlar? yap?yorum. E?er benim yataca??m tek ma?? bulup ??karabilirsen o sesi duyars?nAslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir uzman ??yle ??t?rdan bir kupon yapsada haftasonumuzun heyecan?na birde para katsak , ne g?zel olur bee. makinan?n sesini ?zledim; Tebrikler ikramiye kazand?n?z.
.gif)

bu benim i?in ?ok farkl? bir tecr?be olacak
?ok heyecanl?y?m
Bir yorum yaz:
-
Kuponlar? yap?yorum. E?er benim yataca??m tek ma?? bulup ??karabilirsen o sesi duyars?nAslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir uzman ??yle ??t?rdan bir kupon yapsada haftasonumuzun heyecan?na birde para katsak , ne g?zel olur bee. makinan?n sesini ?zledim; Tebrikler ikramiye kazand?n?z.
Bir yorum yaz:
-
Bir uzman ??yle ??t?rdan bir kupon yapsada haftasonumuzun heyecan?na birde para katsak , ne g?zel olur bee. makinan?n sesini ?zledim; Tebrikler ikramiye kazand?n?z.
Bir yorum yaz:
-
Unutanlara hat?rlatmak... Tan?mayanlarla tan??mak i?in...
Merhaba Ben Turgay... Tek Ma? Turgay.gif)

Bir yorum yaz:
-
40 y?l?n bas? spor toto oynayim diyorum ama bakt?m programa cok zor ma?lar ya ?ok para tutar varm? tahmini olan
Bir yorum yaz:
-
everton aston v?lla 1
k?ln dordmund 2
a.bilbao celta vigo 1
kalmar halmstad 1
ross caunty celtic 2
start aalesund 02?
molde haugesund 02?
wigan brentofrd 1
spezia catania 2
osasuna tener?fe 1
trabzon mersin 1
Bir yorum yaz:
-
Y?lmaz Vural 1-2 haftaya Bal?kesirspor'a gider. Oran da s?permi?
20 sene ge?se yine milli tak?m? ?al??t?ramaz onun oran? hatta listede olmas? bile baya sa?ma olmu?.
Bir yorum yaz:
-
Bu takti?i yeni duydum; her seferinde bir ?ncekinin 2 kat?n? bast???m?z takdirde hi? bir zaman zarar etmiyormu?uz. Burda ?nemli olan anaparan?n yeterli olmas?ym??.
Bir yorum yaz:
-
Israrla tekten gitmeye devam. Bi ka? g?n ara versem iyi olacak
Bir yorum yaz:
-
Ulan santras? bile olmad? gol?n ne mals?n?z arkada? dayanamad? 2 saniye daha
Bir yorum yaz:
-
Almanya ne diyeyim sana ben
2 tane kuponu yat?rd?n son dakikada
Handikap dedik gitti KG Yok dedik o da gitti
Bir yorum yaz:
-
Polonya 2-2 , Almanya da 90+4 te yedi b?y?k basari.Aslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPolonya ?sko?ya 1
Almanya ?rlanda kgyok
Cebelitar?k - G?rcistan kgyok
Yunanistan-Kuzey ?rlanda kgyok
Diyorum bakal?m
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: