Tek ma?tan sevgilerle...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
14-23 Ekim ?ddaa Program?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n tek ma?a son demeli, ?anss?zl???n? bug?n k?r?p c. Tesi kasas? kasa yapman?n vakti )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n tek ma?a son demeli, ?anss?zl???n? bug?n k?r?p c. Tesi kasas? kasa yapman?n vakti )
Yorum Yap
-
Aslı Borga Budak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n tek ma?a son demeli, ?anss?zl???n? bug?n k?r?p c. Tesi kasas? kasa yapman?n vakti )
Sen bo? ge?memi?indir
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Borga Budak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n tek ma?a son demeli, ?anss?zl???n? bug?n k?r?p c. Tesi kasas? kasa yapman?n vakti )
Sen bo? ge?memi?indir
Kayda de?er bir ?ey almad?m g?l?m, coverlarla zarar etmedim sadece
Kuponlara geldi g?z?yle bakt???m i?in risk almak anlams?z gibi geldi, bir de Avrupa Ligi beni sarm?yor biliyorsun
Yorum Yap
-
Aslı Borga Budak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Borga Budak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
5.500 de bana yaz... 2 sezon ?nce de ayn? ?ekilde 1-0 ?ndeyken 90'da gol yiyeyerek 7.000'imi yemi?lerdi
Sen bo? ge?memi?indir
Kayda de?er bir ?ey almad?m g?l?m, coverlarla zarar etmedim sadece
Kuponlara geldi g?z?yle bakt???m i?in risk almak anlams?z gibi geldi, bir de Avrupa Ligi beni sarm?yor biliyorsun
Yorum Yap
Yorum Yap