Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
14-23 Ekim ?ddaa Program?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO nas?l kupon ya yuh45 oran? var ve kalkm?? 16 lira basm???n
Tutaca?? varsa tutuyo i?te. Bizimkide 2 defa gol iptali oluyor
Olacaksa zorla oluyor dedi?in gibi. Liverpool, Palermo, Silkeborg son saniye golleri
Bir yorum yaz:
-
O nas?l kupon ya yuh45 oran? var ve kalkm?? 16 lira basm???n
Tutaca?? varsa tutuyo i?te. Bizimkide 2 defa gol iptali oluyor
Bir yorum yaz:
-
QPR - Liverpool FC Kazand? Liverpool FC - Standart Oran : 1,55 [Futbol] ?ngiltere Premier Lig 19 Ekim 2014, Paz, 15:30 GMT +3 Trabzonspor - Mersin ?dman Yurdu Kazand? Trabzonspor - Standart Oran : 1,80 [Futbol] T?rkiye S?per Lig 19 Ekim 2014, Paz, 16:00 GMT +3 FC Midtjylland - Silkeborg IF Kazand? Evet - ?ki Tak?m Da Gol Atar Oran : 1,80 [Futbol] Danimarka Superligaen 19 Ekim 2014, Paz, 15:00 GMT +3 SC Heerenveen - Cambuur Leeuwarden Kazand? Evet - ?ki Tak?m Da Gol Atar Oran : 1,50 [Futbol] Hollanda Eredivisie 19 Ekim 2014, Paz, 13:30 GMT +3 Lyon - HSC Montpellier Kazand? Lyon - Standart Oran : 1,80 [Futbol] Fransa Ligue 1 19 Ekim 2014, Paz, 22:00 GMT +3 Adanaspor - Adana Demirspor Kazand? Evet - ?ki Tak?m Da Gol Atar Oran : 1,60 [Futbol] T?rkiye TFF 1. Lig 19 Ekim 2014, Paz, 18:30 GMT +3 US Palermo - Cesena Kazand? 2.5 ?st?nde - Toplam Gol Say?s? - ?st/Alt Oran : 2,10 [Futbol] ?talya Serie A 19 Ekim 2014, Paz, 16:00 GMT +3 Yatan : 16,00 TL Kazan? : 728,96 TL Oran : 45,56
D?n efsanevi bir kupon tutturdum. Anlamad?m nas?l tuttu bu kupon
Bir yorum yaz:
-
Sabah sabah yapt???m kupon...
Yatan ma? i?in 02? ile direk 2 aras?nda ?ok gittim geldim direk 2 verdim. Direk 2 dedi?im ma??n gidi?at?da bu;
Ne diyim neye k?frediyim ?imdi? Bu nas?l bi cenabetliktir?
2 defa gol oldu iptal edildi. Arayada k?rm?z? kart s?k??t? yetmezmi? gibi. Sonu? ortada!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan pa?a bir gol atamad?n.
Tek olmad???m? g?rmek mutlu ediyo beni
?syan derecem d???yo
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yalan s?yleyeyim, bu ba?l??a s?rf @Turgay Akda?'?n tek ma?lar?n? germek i?in bak?yorumTekrar d?nene kadar mahrum kal?rs?n?z s?yleyim
Ben burdayken k?ymetimi bilin
Bir yorum yaz:
-
Ne yalan s?yleyeyim, bu ba?l??a s?rf @Turgay Akda?'?n tek ma?lar?n? germek i?in bak?yorum
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: