bu ak?am i?in kuponum ??yle:
anderlect - arsenal kgvar
liverpool - real madrid H2
gayse - dortmund H2
leverkusen - zenit kgvar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
14-23 Ekim ?ddaa Program?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
DH'de bi konu g?rm??t?m, normalde iddaa forumunda troll dolu olur ama ara?t?rmac? ve d?zg?n birisi konu a?m??t? ge?enlerde. Analiz vs. yaparak yorumluyo, kupon de?il de ?o?u ma?? yorumlay?p olas? tahminlerini belirtiyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_98509954/tm.htm g?z atmak isteyen olur belki
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok yok, tek ma?tan yatma bula??c?
Toplam oran 8.55
Bir yorum yaz:
-
Valla bende herg?n yat?yom neden yat?yom, sizin y?z?n?zden. ?u kuponlar? l?tfen payla??n oynamadan ?nce payla??mc? olun ki dualar?n?z arts?n, kazan?n ki ; kazanal?m
Bir yorum yaz:
-
iddaan?n 1.05 verdi?i tak?mlarda s?k s?k puan kayb? oluyor, ge?mi?te bunlardan yatm?? biriyim ben de. bug?n 1.05 verilen chelsea ve barcelona rahat kazand?. yar?n atletico madrid var, malm?'ye puan verirlerse benim a??mdan s?rpriz olmayacak. ?zellikle h1 oran?na 1.45 verilenlerden patlayan ?ok g?rd?m ki atletico'ya da bunu vermi?
Bir yorum yaz:
-
Yar?n al?rlar bu kadar favorinin intikam?n? nede olsa ba? sat?? tak?m? Real var ben bug?nden oynad?m ama yar?n kupon yaparsam s?rpriz a??rl?kl? oynar?m
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir kuponum tekten yatt?(Falkrik-Livingston) Yaln?z de?ilsin Turgay
Bu kupon i?inse yatt? g?z?yle bak?yordum asl?nda.Bournemouth-Reading ilk yar? 0-0 bitmi?ti.Barca ma?? ise 88de 2-1 90+da 3-1 oldu geldi.Shaktar'a da direkt 2 verecektim Juan Kaan'?n yorumunu okudum adam BATE i?eride di?li tak?m falan yazm?? ben de iadeli ald?m.Adamlar 7 tane yedi
Bu arada bug?n b?t?n favori ma?lar geldi City d???nda.Yar?n s?k?nt? var b?y?k ihtimalle.
Bir yorum yaz:
-
Valla bug?n vurgun yapamad?m ya ne diyim... Yine karla kapatt?m ama ?ok daha fazlas? olmas? gerekirdi.
Allah belan? versin ROMA der ve yatar?m...
Bir yorum yaz:
-
Bir kuponum tekten yatt?(Falkrik-Livingston) Yaln?z de?ilsin Turgay
Bu kupon i?inse yatt? g?z?yle bak?yordum asl?nda.Bournemouth-Reading ilk yar? 0-0 bitmi?ti.Barca ma?? ise 88de 2-1 90+da 3-1 oldu geldi.Shaktar'a da direkt 2 verecektim Juan Kaan'?n yorumunu okudum adam BATE i?eride di?li tak?m falan yazm?? ben de iadeli ald?m.Adamlar 7 tane yedi
Bu arada bug?n b?t?n favori ma?lar geldi City d???nda.Yar?n s?k?nt? var b?y?k ihtimalle.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: