Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

14-23 Ekim ?ddaa Program?

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ?a?atay Utlu
    yanıtladı
    bu ak?am i?in kuponum ??yle:

anderlect - arsenal kgvar

liverpool - real madrid H2

gayse - dortmund H2

leverkusen - zenit kgvar

Bir yorum yaz:

• Sergen Uysal
    yanıtladı
    DH'de bi konu g?rm??t?m, normalde iddaa forumunda troll dolu olur ama ara?t?rmac? ve d?zg?n birisi konu a?m??t? ge?enlerde. Analiz vs. yaparak yorumluyo, kupon de?il de ?o?u ma?? yorumlay?p olas? tahminlerini belirtiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_98509954/tm.htm g?z atmak isteyen olur belki

Bir yorum yaz:

• Turgay Akdağ
    yanıtladı
    Benden ?nce uyanan varsa ats?n hele ?uraya d???ncelerini

Bir yorum yaz:

• Turgay Akdağ
    yanıtladı
    Uyanal?m da yava?tan ak?am ma?lar?na tutulal?m

Bir yorum yaz:

• Turgay Akdağ
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yok yok, tek ma?tan yatma bula??c?
    Toplam oran 8.55

Benle ayn? ma?tan yalan olmu?un sende. Sen direk vermi?in ben +2 ile verdim adamlar yar?m saatte 5 tane yediler

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Yok yok, tek ma?tan yatma bula??c?
    Toplam oran 8.55

Bir yorum yaz:

• Turgay Akdağ
    yanıtladı
    Bakal?m bug?n neler g?r?cez

Bir yorum yaz:

• Yücel Mutlu
    yanıtladı
    Valla bende herg?n yat?yom neden yat?yom, sizin y?z?n?zden. ?u kuponlar? l?tfen payla??n oynamadan ?nce payla??mc? olun ki dualar?n?z arts?n, kazan?n ki ; kazanal?m

Bir yorum yaz:

• Turgay Akdağ
    yanıtladı
    ?z?lsem mi sevinsem mi yaln?z de?ilim diye

Bir yorum yaz:

• Deniz Yener
    yanıtladı

Turgay abi tekten yatt?

Bir yorum yaz:

• ?ner Mert ?zsoy
    yanıtladı
    iddaan?n 1.05 verdi?i tak?mlarda s?k s?k puan kayb? oluyor, ge?mi?te bunlardan yatm?? biriyim ben de. bug?n 1.05 verilen chelsea ve barcelona rahat kazand?. yar?n atletico madrid var, malm?'ye puan verirlerse benim a??mdan s?rpriz olmayacak. ?zellikle h1 oran?na 1.45 verilenlerden patlayan ?ok g?rd?m ki atletico'ya da bunu vermi?

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Yar?n al?rlar bu kadar favorinin intikam?n? nede olsa ba? sat?? tak?m? Real var ben bug?nden oynad?m ama yar?n kupon yaparsam s?rpriz a??rl?kl? oynar?m

Bir yorum yaz:

• Borga Budak
    yanıtladı
    Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bir kuponum tekten yatt?(Falkrik-Livingston) Yaln?z de?ilsin Turgay

Bu kupon i?inse yatt? g?z?yle bak?yordum asl?nda.Bournemouth-Reading ilk yar? 0-0 bitmi?ti.Barca ma?? ise 88de 2-1 90+da 3-1 oldu geldi.Shaktar'a da direkt 2 verecektim Juan Kaan'?n yorumunu okudum adam BATE i?eride di?li tak?m falan yazm?? ben de iadeli ald?m.Adamlar 7 tane yedi

Bu arada bug?n b?t?n favori ma?lar geldi City d???nda.Yar?n s?k?nt? var b?y?k ihtimalle.
    Yok bence yar?n da verip hafta sonu veya ay ba??nda millet maa?lar? ald?ktan sonra gani gani geri toplarlar

Bir yorum yaz:

• Turgay Akdağ
    yanıtladı
    Valla bug?n vurgun yapamad?m ya ne diyim... Yine karla kapatt?m ama ?ok daha fazlas? olmas? gerekirdi.

Allah belan? versin ROMA der ve yatar?m...

Bir yorum yaz:

• Bu?ra Gen?er
    yanıtladı
    Bir kuponum tekten yatt?(Falkrik-Livingston) Yaln?z de?ilsin Turgay

Bu kupon i?inse yatt? g?z?yle bak?yordum asl?nda.Bournemouth-Reading ilk yar? 0-0 bitmi?ti.Barca ma?? ise 88de 2-1 90+da 3-1 oldu geldi.Shaktar'a da direkt 2 verecektim Juan Kaan'?n yorumunu okudum adam BATE i?eride di?li tak?m falan yazm?? ben de iadeli ald?m.Adamlar 7 tane yedi

Bu arada bug?n b?t?n favori ma?lar geldi City d???nda.Yar?n s?k?nt? var b?y?k ihtimalle.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X