Bir kuponum tekten yatt?(Falkrik-Livingston) Yaln?z de?ilsin Turgay
Bu kupon i?inse yatt? g?z?yle bak?yordum asl?nda.Bournemouth-Reading ilk yar? 0-0 bitmi?ti.Barca ma?? ise 88de 2-1 90+da 3-1 oldu geldi.Shaktar'a da direkt 2 verecektim Juan Kaan'?n yorumunu okudum adam BATE i?eride di?li tak?m falan yazm?? ben de iadeli ald?m.Adamlar 7 tane yedi
Bu arada bug?n b?t?n favori ma?lar geldi City d???nda.Yar?n s?k?nt? var b?y?k ihtimalle.
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bir kuponum tekten yatt?(Falkrik-Livingston) Yaln?z de?ilsin Turgay
Bu kupon i?inse yatt? g?z?yle bak?yordum asl?nda.Bournemouth-Reading ilk yar? 0-0 bitmi?ti.Barca ma?? ise 88de 2-1 90+da 3-1 oldu geldi.Shaktar'a da direkt 2 verecektim Juan Kaan'?n yorumunu okudum adam BATE i?eride di?li tak?m falan yazm?? ben de iadeli ald?m.Adamlar 7 tane yedi
Bu arada bug?n b?t?n favori ma?lar geldi City d???nda.Yar?n s?k?nt? var b?y?k ihtimalle.
Yok bence yar?n da verip hafta sonu veya ay ba??nda millet maa?lar? ald?ktan sonra gani gani geri toplarlar
Yar?n al?rlar bu kadar favorinin intikam?n? nede olsa ba? sat?? tak?m? Real var ben bug?nden oynad?m ama yar?n kupon yaparsam s?rpriz a??rl?kl? oynar?m
iddaan?n 1.05 verdi?i tak?mlarda s?k s?k puan kayb? oluyor, ge?mi?te bunlardan yatm?? biriyim ben de. bug?n 1.05 verilen chelsea ve barcelona rahat kazand?. yar?n atletico madrid var, malm?'ye puan verirlerse benim a??mdan s?rpriz olmayacak. ?zellikle h1 oran?na 1.45 verilenlerden patlayan ?ok g?rd?m ki atletico'ya da bunu vermi?
Valla bende herg?n yat?yom neden yat?yom, sizin y?z?n?zden. ?u kuponlar? l?tfen payla??n oynamadan ?nce payla??mc? olun ki dualar?n?z arts?n, kazan?n ki ; kazanal?m
Yorum Yap