Aslı Ersin.Kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Musa Kiran tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
gece bi bakay?m dedim tigre handikap?na 8 vermi? ilk defa handikap 8 oran g?rd?m bast?m ald?m )
[ATTACH]4260[/ATTACH]
ger?ekten g?zel kupon in?allah hep b?yle devam eder..
[MENTION=1989]Ersin Kaya[/MENTION] bildi?im tek ?ey iddada 6.50 handikap verilen tak?m yenilmezz kesinlikle en az 10 ma? oluyor her hafta hi? biri yenilmiyor aylard?r takip ederim
Abi o miktarlarda yat?r?yorsan en mant?kl?s? ecocard bence bi kerelik o i?lemleri yapacaks?n
Bende eco ile yat?r?yorum hep, ukash da 5 tllik ek ?cret vermek istemiyorum
Aslı Enes Delebe tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
@Yusuf abi ecocard ile yat?rabilirsin min 10 euro.
ecocard i?inde bi s?r? i?lem laz?m. en temizi ukash ama onu halledebilcek bi yer gerek i?te.
Aslı Servet Meseli tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
cepbank ile para yat?r?n b?yle yerlere imkan?n?z var ise, ?ekim i?lemini de hesaba havale yapabilirsiniz. en ge? 1 saate yat?r?yor bir ?ok site
Cepbank 100 liradan a?a?? olmuyor baz? yerlerde 200. Ben o kadar yat?ramam. Ta? ?atlasa 20-30 yat?r?r?m. Onun i?inde mant?kl? bi alternatif ar?yorum i?te
Tempobete para yat?rmada yard?mc? olabilcek kimse yokmu? Hani olurda hesab?n?zda y?kl? miktarda tutar vard?r. Onu ukash olarak ?ekersiniz ben size paras?n? ?derim o ukashla kendi hesab?ma yat?r?r?m.
Var m? bu konuda yard?mc? olabilcek kimse?
Kredi kart?yla yat?rmay? kabul etmiyor siteler. Banka izin vermiyor daha do?rusu. ukash i?inde 4-5 lira farkla sat??? yap?l?yor.
Bir yorum yaz: