Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Porto Ma??n Adam?: CENK TOSUN
??k?ş
X
-
Aslı Kivanc Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdriano ?ok b?y?k top?u, ?ok b?y?k karakter.
Yorum Yap
-
Aslı Umay Erda?? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
q7'nin gol?n?n haftan?n gol? olmas? falan beni rahats?z etmi?ti mesela ge?en sene. UCL b?y?k organizasyon abi zevk alal?m bizle?tirmeyelim her yeri yani
cenk vs mandzuki? bak?nca da mandzuki?'ti bence. fan oylar? sadece sosyal medya bla blas? oluyor esas observer lordlar se?iyor golleri. o y?zden avamla?t?rmaya gerek yok bence UCL'yi. Hakedene vermek laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umay Erda?? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
q7'nin gol?n?n haftan?n gol? olmas? falan beni rahats?z etmi?ti mesela ge?en sene. UCL b?y?k organizasyon abi zevk alal?m bizle?tirmeyelim her yeri yani
cenk vs mandzuki? bak?nca da mandzuki?'ti bence. fan oylar? sadece sosyal medya bla blas? oluyor esas observer lordlar se?iyor golleri. o y?zden avamla?t?rmaya gerek yok bence UCL'yi. Hakedene vermek laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Umay Erda?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umay Erda?? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Umay Erda?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umay Erda?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umay Erda?? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
fanzone geyi?inde hakl?s?n asl?nda neticede etkile?im ama? ama ne bileyim i?te benim kafa ?al??m?yor ?yle ille de bahsetti?im etik giriyor devreye
Yorum Yap
-
Aslı Arda Se?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösternegredo patlam?? m? kimse oy vermemi?
Yorum Yap
Yorum Yap