Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Porto Ma??n Adam?: CENK TOSUN
??k?ş
X
-
Tali??a'y? ?ok be?endim,?st d?zey bir futbolcu oldu?unu bir kez daha g?sterdi.
-
ben mac?n adam? anket?ne her zaman gozum kapal? ma??n kilitini a?an adama yazar?m
Bir yorum yaz:
-
Bu ma?ta ma??n adam? secmek zor. Ma?allah hepsi ?ok iyiydi. Tosic dahil buna. Her ne kadar kendi kalesine de gol atsa ma? i?i performans? iyiydi neyse ki kazandik da o gol? affedebiliriz. Twitter da yazm??lar tosic'in kariyerinde en cok gol attigi takim Be?ikta? diye do?ru
Bir yorum yaz:
-
Pepe, Adriano, Cenk b?y?k oynad?lar. Babel de ?ok iyiydi. Sonradan giren Medel ve Negredo da o anki oyunda ne yapmalar? gerekiyorsa onu gayet iyi yapt?lar.
Bir yorum yaz:
-
Pepe derim, vizyon sahibi olmak ?ok farkl? bir ?ey adam? bize katanlara helal olsun. Al?n yan?na 22-23 ya??nda oyuncu iki sene e?itsin..
Bir yorum yaz:
-
Fabri dedim cunku genelde bu guzellige hep kalecilerimiz son verirdi mac esnasinda.. onun disinda pepe talisca cenk vs hepsi cok iyiydi.. sonradan girenlerde cok iyi.. necip daha girmeden macin adamiydi..
Bir yorum yaz:
-
Ya Cenk ?ok iyiydi gol? falan harikayd? Pepe ise muazzamd? ger?ekten adam worldd class ama abi ben bu Babel denen adama hastay?m ya arkada? ya? ma? var seri falan de?il pek fazla evet ama ya ne sakin d?zg?n bir tarz?n var senin be birader sakin sakin ?at?r ?utur oynuyor ya hastay?m sana be
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: