Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Porto Ma??n Adam?: CENK TOSUN

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ata Işıkara
    yanıtladı
    Tali??a'y? ?ok be?endim,?st d?zey bir futbolcu oldu?unu bir kez daha g?sterdi.

Bir yorum yaz:

• Nurullah Kocaman
    yanıtladı
    ben mac?n adam? anket?ne her zaman gozum kapal? ma??n kilitini a?an adama yazar?m

Bir yorum yaz:

• Fatih Perin?ek
    yanıtladı
    Cenk elbette

Bir yorum yaz:

• Kadir Erdem Beceriklier
    yanıtladı
    Babel de ?ok iyidi...

Bir yorum yaz:

• Ersin Ozturk
    yanıtladı
    Cenki ?ok be?endim,ma?allah.

Bir yorum yaz:

• Bekta? K?l??
    yanıtladı
    PePe - CenK

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    Bu ma?ta ma??n adam? secmek zor. Ma?allah hepsi ?ok iyiydi. Tosic dahil buna. Her ne kadar kendi kalesine de gol atsa ma? i?i performans? iyiydi neyse ki kazandik da o gol? affedebiliriz. Twitter da yazm??lar tosic'in kariyerinde en cok gol attigi takim Be?ikta? diye do?ru

Bir yorum yaz:

• Servan Gorucu
    yanıtladı
    Pepe, Adriano, Cenk b?y?k oynad?lar. Babel de ?ok iyiydi. Sonradan giren Medel ve Negredo da o anki oyunda ne yapmalar? gerekiyorsa onu gayet iyi yapt?lar.

Bir yorum yaz:

• Ahmet Oğuz Dikmen
    yanıtladı
    1- cenk
    2- pepe
    3- babel

Bir yorum yaz:

• Ismail Gorenek
    yanıtladı
    Pepe derim, vizyon sahibi olmak ?ok farkl? bir ?ey adam? bize katanlara helal olsun. Al?n yan?na 22-23 ya??nda oyuncu iki sene e?itsin..

Bir yorum yaz:

• Selcuk Sayan
    yanıtladı
    Fabri dedim cunku genelde bu guzellige hep kalecilerimiz son verirdi mac esnasinda.. onun disinda pepe talisca cenk vs hepsi cok iyiydi.. sonradan girenlerde cok iyi.. necip daha girmeden macin adamiydi..

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    1. Pepe
    2. Cenk
    3 Atiba
    4. Adriano

Bir yorum yaz:

• Selin Cabas
    yanıtladı
    Pepe ve cenk muazzamdi
    Ama gol iyiydi Cenk

Bir yorum yaz:

• Mustafa G?rkanl?
    yanıtladı
    Ya Cenk ?ok iyiydi gol? falan harikayd? Pepe ise muazzamd? ger?ekten adam worldd class ama abi ben bu Babel denen adama hastay?m ya arkada? ya? ma? var seri falan de?il pek fazla evet ama ya ne sakin d?zg?n bir tarz?n var senin be birader sakin sakin ?at?r ?utur oynuyor ya hastay?m sana be

Bir yorum yaz:

• Emrah Duro?lu
    yanıtladı
    Cenk, Pepe...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X