bence %100 Babel
açılışı yapıp rahatlattı, top taşıdı, çalım attı, asist yaptı, uzaktan şut çekti, pas oyununu oynadı, pres yaptı, defansa geldi, hava toplarını aldı, yani yapılabilecek her şeyi yaptı adam
sonra Q7 dir
sonra Cenk
bunları sırasıyla oğuzhan-atiba-gönül taki eder 3 ü e aynı orandadır.
bence Quaresma.. yaptıgı 2 asist ile maça damga vurdu, o Cenk attıgı orta muhtesemdir gerçekten.. bildigin Cenk e carptırararak gol attı reyiz coşkulu oyunu begendim
maçın adamı oğuzhan dedim ama Quaresma bu senenin en iyi futbolunu oynadı, Babel beklentileri karşılayacak gibi duruyor çok hızlı çıkıyor ve pas alışverişi çok iyi, atiba aynı bize yaptıkları normal gelmeye başladı, sakatlanmış dediler tabi inanmadık pas hatalarının yazılımsal olduğunu düşünüyorum, bi iki kodla düzeltilebilir.
Gökhan Gönül bence geldiginden buyana en iyi macini oynadi. Q7 hirsi Aldi götürdü takimi, Babel in uyumu ve tren gibi gidisi...
Cenk golcülügünü
Fabri rahat ve cool
seçimin zor olduğu maç ama Oğuzhan çok büyük oynadı bu maçta arkadaş, ne pas hatası var ne yorulmak var, oyunun iki yönünde de sürekli kamerada, gol pası gol coşku tam bir kaptandı bugün. bizim en az 20 milyon dediğimiz Oğuzhan sahadaydı...
Bir oyuncu takıma yeni gelmiş ve oynadığı ilk maçtan itibaren adapte olmuş sorumluluk almış ve giderek iyi daha iyi oynamaya başlamış..
bu önemli bir detaydır..bir gol bir asist ile 9 puanlık oynayan Babel birinciliği paylaşan ilk oyuncudur..
Bir takımın bütünü iyi oynamış ise o takımının oyun kurucusu çok iyi oynamış demektir..üstelik bir de gol atmış.. 9 puan ile birinciliği paylaşan diğer oyuncu Ozi'dir..
Cenk'in golleri iyi oyunu kısır..biri penaltı..kafa golü güzel..dönerek attığı gol güzel ama oradaki doğru tercih o topu Talişca'nın önüne bırakmaktı..o gol olmasaydı ve sonucu etkileyen bir pozisyon olsaydı o pası vermedi diye kıyamet kopardı..Cenk 8,5 puan ile ikinci sıraya oturdu bende..Q7 de 8,25 puanla üçüncü sırayı aldı..takım oyunu 9.. hoca 9,5 paun..
GG,Adriano,Atiba,Fabri,Marcelo sekizer puanlık
Tosiç 7 puanlık oyun performansı göstermişlerdir..
Bir yorum yaz: